Uusi koti

Olemme ostaneet uuden kodin, jonka myötä pitää toki suunnitella materiaaleja sekä sisustusta (ihan parasta!). Tästä syystä en ole pahemmin enää innostunut nykyisen kodin laittamisesta, sillä ajatukset on jo uudessa. Nyt pitäisi hiljalleen lyödä materiaaleja lukkoon ja ajattelinkin raottaa täällä vähän ajatuksiani tulevasta keittiöstämme. Keittiö on avokeittiö, joten haluaisin siitä simppelin ja muuhun sisustukseen istuvan. Valitsin kaapeiksi vetimettömät, tuollaiset kuvien tyyliset kaapit, joissa siis veto-osa on tuollainen uurrettu, joten erillisiä vetimiä ei tarvita. Vedin osa tulee olemaan tuollainen harjatun teräksen värinen (eli vaalean harmaa) ja ovi muuten valkoinen.

Selkeänä oli myös jo alusta alkaen, että välitilan kaakeli tulee olemaan valkoista tiililimityksellä. Tässä on asia, josta olen jo niin kauan unelmoinut, joten päätös sen suhteen ei ollut vaikea 😉 Siitä ei nyt erillistä kuvaa, mutta niitä löytyy paljon Pinterestin inspiraatiokansiostani keittiön suhteen, josta myös kollaasin kuvat lainattu.

Keittiön suhteen vielä pähkäilen, että mikä työtasoksi? Musta kivitaso on yksi, jota ollaan ajateltu sillä siihen uppoutuu kivasti musta liesi. Toisaalta kuitenkin haluaisin tuollaisen vaalean puutason (tai tuskin ne puuta on). Suunnitelmissa olisikin käydä muutamia keittiöliikkeitä läpi ja katsoa paikan päällä erilaisia tasoja. Hieman nimittäin musta taso mietityttää, että niin kova väri ei välttämättä ole kaunein.

Uuden kodin suhteen toki jatketaan rakastamallani vaalealla linjalla, mutta kuitenkin haluan siitä lämpöisen ja kotoisan. Kylpyhuoneeseen ollaan valittu paljon nykyistä lämpöisempiä sävyjä, mutta siitä erillisessä postauksessa sitten lisää.

1-Desktop7.jpg
Kitchen planning for our new home.
Elina / Place for Dreams - -

18 kommenttia “Uusi koti

 1. Onnea uuteen kotiin! Nätitä näyttää tuo keittiö! Itse olen törmännyt tuonlaisessa vetimessä siihen ongelmaan, että teräksen pää (siis laatikon sivureunassa) oli karhea ja sain siitä haavan. Kannattaa siis tarkistaa, ettei noin ole mallissa, jonka valitsette 🙂

 2. Onnea uudesta kodista. Oletteko ostaneet ihan uuden eli pääsettekö vielä vaikuttamaan noihin materiaaleihin vai remppaatteko? Noista laatikkojen "vetimistä" piti sanoa samaa kuin ano tossa yllä, että minulla myös kokemusta jossa nuo kulmat/ reunat ovat olleet hyvinkin teräviä. Mutta hyvältä ideasi näyttää. Meille tulee myös ehdottomasti seuraavaan keittiöön välitila valkoisena ja tiililadontana. Täällä haaveillaan vanhasta remontoitavasta rintamamiestalosta. Kylppäripostausta odotellessa….

  1. Kiitos Kati ♥ Ollaan ostettu ihan uusi koti, joka on vasta rakenteilla. Päästään siis helpolla itse, kun ei tarvitse rempata 😉 Mulla myös unelmissa ollut aina vanha puutalo, mutta tuntien itseni sekä mieheni, ei me sellaista koskaan voitaisi hankkia 😀 Remonttitaidottomia ollaan nimittäin täysin plus hieman laiskoja sellaiseen ikuisuusprojektiin. Mutta mikään ei voita kyllä sitä puutalofiilistä ♥

 3. Voi sua onnekasta, ihanaa, toivottavasti teet nyt enemmän sisustuspostauksiakin? Nyhtöpossu oli tosi hyvää, uusia ruokapostauksiakin odotellessa 🙂

  1. Kiitos &hearts; Teen todella enemmn sisustuspostauksia! Ollut todella vanhan (eli nykyisen) kodin suhteen sisustusvimmat hieman kadoksissa, mutta uuden myötä nousseet taas taivaisiin 😉 <br />
   <br />
   Ihanaa, jos maistui sielläkin &hearts; Me juuri eilen taas syötiin ystävien luona Nyhtöpossu burgereita, nam!

 4. Onnittelut uudesta kodista!! Se tunne on parhautta kun pääsee suunnittelemaan ja fiilistelemään!! 🙂

 5. Ooh. Kaikki ostaa koteja, tulee kotikuume. :DD Onnea uuten kotikoloon. &hearts; Toivottavasti päästään pian ihastelemaan kuvia. Sulla on niin hyvä maku, että takuulla jotain upeaa tulossa.

  1. Hih, kotikuume on parasta :)) Kiitos ihanuus &hearts; Inspiraatiokuvia luvassa ainakin niin kauan, kunnes uusi koti valmistuu vain 😉

 6. Hei!<br />
  <br />
  Löytyisikö vielä inspiraatiota nykyisen kodin kylppärin kuvaamiseen? Jotain sneak peak -kuvia taisi ollakin jossain vaiheessa, mutta jäin kaipaamaan hieman kattavampia kuvia. 🙂 Itsellä wc- ja kylppäriremontit edessä, joten aihe kiinnostaa kovasti. ;)<br />
  <br />
  <br />
  -M-

  1. Moikka! Kuvasin sen aikoinaan, mutta joku negatiivinen anonyymi sai minut poistamaan kuvat ja jättämään lopputuloksen esittelemättä :/ Harmi, kun joku osaa aina pilata muilta ilot.

  2. Voi harmi, itse nimenomaan jäin kaipaamaan niitä kattavampia kuvia, kun ne pikkukuvat näytti niin hyvältä. Toivottavasti kylppärikuvia vielä eksyisi tänne blogiin inspiraation lähteeksi meille lukijoille. 🙂 <br />
   <br />
   -M-<br />
   <br />
   PS. Onnittelut rouvassäätyyn siirtymisen johdosta! 🙂

  3. Sanos muuta, on tosi harmi, että joku yksi ilkeä ihminen pilaa muidenkin ilon 🙁 <br />
   <br />
   Kiitos hirmuisen paljon &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *