Nunuco

Sain mieheltä joululahjaksi iPad Minin, joka on ikävän kauan odotellut sopivia kuoria / suojakoteloa. Tätä miniä on kuitenkin mukava ottaa mukaan reissuihin, joten kuoret olivat melkoisen pakko hankkia. Niimpä olin todella iloinen, kun minuun otettiin yhteyttä Nunuco.fi verkkokaupasta yhteistyön tiimoilta. Yhteydenotto tuli kreivin aikaan ja tartuinkin ehdotukseen heti. Valitsin heidän valikoimastaan valkoiseen iPadiin sopivat valkoiset kuoret ja tämä duo olikin heti matkassamme Varsovan reissulla. Kuorien takakannen saa vielä kätevästi nostettua, jotta esim ohjelmien katselu tms helpottuu. Yllärinä paketissa vielä suloinen kosketusnäyttökynä 🙂 Nunucon valikoimasta löytyy valikoimaa niin iPadeille, kuin puhelimillekin.

14+01+31_0302.jpg
14+01+31_0301.jpg
14+01+31_0298.jpg
1-Desktop6.jpg
Mukavinta on, että sain heidän verkkokauppaan alennuskoodin teitä varten. 
Koodilla  PLACEFORDREAMS15 saat 15% alennuksen kaikista tuotteista. 
Voimassa 7.2.-14.2.
My iPad finally has a cover!

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Nunuco

  1. Kätsyä, mä oon metsästänyt moista itsekin…ps. polyvorella maailman ihanin app, jos sulla ei sitä vielä löydy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *