Premium

Aina silloin tällöin teistä joku lähestyy minua hiuksiin liittyvillä kysymyksillä. Niimpä onkin kiva vinkata aina silloin tällöin hiuksiin liittyvistä tuotteista. Minun käyttämäni hiustuotteet rajoittuu shampooseen, hoitoaineeseen, jätettävään hoitoaineeseen ja hiusharjaan. Nykyään jätettävän hoitoaineen rinnalle on myös noussut eri hiusöljyt, jotka pehmentävät sekä siloittavat hiuksia ihanasti.
Sain Cutrinilta jo viime vuoden puolella kivan paketin, josta paljastui heidän Premium sarjan tuotteita. Tarkemmin ottaen Premium Shine shampoo ja hoitoaine sekä Premium Oil Treatment. Unohtamatta toki kokonaisuuden kruunaavaa Tangle Teezer hiusharjaa (olethan jo testannut tätä taikaharjaa?). Kokonaisuuteen olin huippu tyytyväinen, sillä harvalla tuotteella olen saanut yhtä pehmoiset ja hyväkuntoisen oloiset hiukset. Suosittelen kokeilemaan 🙂
14+01+02_0070.jpg
IMG_2980.JPG
IMG_2983.JPG
Loving these hair products.

7 kommenttia “Premium

  1. Oma luottomerkkini hiustuotteissa on myös Cutrin. Omistan Careism-sarjan shampoon, hoitoaineen sekä tehohoidon, Colorism-sarjan suihlutettavan hoitoaineen, joka jätetään hiukseen ja Choozism-sarjan hiuslakan ja hiuspuuterin. Olen ollut näihin enemmän kuin tyytyväinen!

  2. Tuo sun tukka. Jaksan aina jankuttaa, mutta ei kenelläkään voi olla noin upean paksua kruunua! Olisit säästänyt ne leikatut hapsut, niin oltaisiin liimattu mulle tähän ohueen liuhulettiin! 😉 puss

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *