Uusia tuoksuja

Olen hieman myöhässä joululahjojen esittelyn suhteen, mutta tässä kolme kivaa joululahjaa, jotka sain mieheltäni (onpas outoa kirjoittaa tuo mieheni ;D ). Näistä kolmesta on vaikea nostaa yhtä suosikiksi, sillä tykkään kaikista! Uudet lempparini siis; Lancome La vie est belle, Viktor&Rolf Flowerbomb ja Armani Si.

IMG_2991.JPG
IMG_2993.JPG

Tässä syy, miksi uudet olivat todella tervetulleita; vanhat tuoksuni alkavat hiljalleen loppua 😉 Vanhoista olen myös pitänyt, ainakin D&G:n tuoksu menee heti uudelleen ostoslistalle.

Onko joukossa sinun lempparia?

IMG_2997.JPG

My favorite parfumes. 
The first three where christmas presents from my hubby.

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Uusia tuoksuja

  1. Tuo D&G on myös minun ehdoton lempparini! Omani alkaa olemaan lopussa ja aijon kyllä ostaa sitä uudestaan, niin paljon siitä tykkään. 🙂 Se vain tuoksuu niin tutulta ja niin "minulta".

  2. Armani ja Lancome löytyvät hyllystä täältäkin. Jälkimmäinen omaan makuuni kevyempi tuoksu, ensimmäinen on vakiintunut jo tuoksukseni töissä 🙂

  3. Sain mieheltäni 5vuotislahjaksi tuon Viktor&Rolfin tuoksun, aivan ihana! 🙂 Olen myös haaveillut tuosta Armanin tuoksusta, ehkäpä se on seuraava hankintani.

  4. Noista tuttu on vain Daisy, joka on tosi hyvän tuoksuinen. Muita en ole käynyt nuuskimassa. Onko nuo makeahkoja,kukkaisia vai jotain muuta? :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *