Mulberry Newbie

14+01+09_0085.jpg
Vihdoin täällä, nimittäin alennusmyynneistä löydetty uusi laukkuni; Mulberry Lily Deer Brown sävyssä. Huomaan tykkääväni koko ajan vain enemmän ja enemmän näistä camel sävyistä vaatteissa sekä asusteissa. En tiedä onko vaikuttanut, kun Sveitsin matkallani Pradalla myyjä sanoi minulle etsiessäni kaikista malleista mustaa väriä, että ”You are so boring, why does it has to be black” ;D Joten ei mustaa minulle! Kuvia siis uudesta kullastani detaljeja myöten, ei parhaassa valossa kuvattuna näin iltamyöhään, mutta oli vain heti päästävä jakamaan ostokseni tänne 😉
Kokokin on muuten täydellinen! Tuonne mahtuu hyvin esimerkiksi poikaystävältä joululahjaksi saatu iPad Mini.
14+01+09_0091.jpg
14+01+09_0087.jpg
14+01+09_0088.jpg
My new bag; Mulberry Lily in Deer Brown. I love it!

34 kommenttia “Mulberry Newbie

 1. Oi, tuo on kyllä niin ihana laukku!:) Itselläni on sama juuri tuossa deer brown värissä ja toinen mustana ja ne ovat kyllä useimmin käytettyjä laukkujani:) Tavallisen kokoinen iPadinikin mahtuu mukaan kivasti!

  1. Oih, sinullakin tämä ♥ Ai se isompikin mahtuu, no hyvä! Tosi tilava laukku on kyllä ja ihanaa, että nyt minullakin on vihdoin "pikkulaukku", johon mahtuu kuitenkin tavaraa kunnolla 😉

 2. Voi kun se on kaunis. Ja sille Pradan myyjälle olisin minä kyllä vaan todennut samantien että kiitos palvelusta näkemiin. Ehkä otan mustat rakkaat laukkuni liian vakavasti 😀

 3. Tilasin samaisesta alesta tuon Lilyn "dark blush" (vai mikä se olikaan) värisenä eikä sekään ole hullumpi. Päätin revitellä värin kanssa kun kaikki laukkuni ovat joko mustia tai ruskeita 🙂

 4. Ihana laukku, itseltäni löytyy sama :)<br />
  <br />
  Onko tuo todella medium-koko? Näyttää jotenkin ihan siltä tavalliselta eli pienemmältä mallilta. Kaunis joka tapauksessa.<br />
  <br />
  T. Olivia

  1. Olet Olivia ihan oikeassa, luulin tätä koko Mediumiksi, mutta piti ihan tarkastusmitata ja tämä todella se tavallinen. Olin vain niin ihmettynyt tämän suuruudeksi, että luulin tämän olevan Medium :)<br />
   <br />
   Onneksi tajusit, niin korjaan tiedot 🙂

 5. Lily on &hearts; Juuri tämän samaisen laukun ostin alkusyksystä pitkällisen säästämisen jälkeen 🙂 Tulihan siitä jo useampi vuosi haaveiltua! Tänä vuonna todennäköisesti viimeinkin sen Alexan vuoro – se on ollut haaveissa jo vuodesta 2007! Nyt se uudistettu nahkat + kiiltävät metallit yhdistelmä on vaan niiiiiin täydellinen

 6. OOooooh on se vaan niin kaunis! Tää sun blogi on muuten todella kiva, taidankin ryhtyä vakkariseuraajaksi :)<br />
  Stella xx

 7. Itse olin mustaa pientä laukkua vailla ja myyjä sai houkuteltua valitsemaan ruskean Michael Korsin laukun; samantyyppinen on hyvin paljon, kultavitjoineen. Olenkin ollut sen monikäyttöisyyteen hyvin tyytyväinen. Laukku vilahti muutama päivä sitten takkipostauksessani 😉

  1. Kiitos! Juu kyllä pitää olla muitakin värejä 😀 ja kokoja ja malleja…eihän laukkuja voi olla liikaa. Vaikka aina joku muodostuukin suosikiksi!

  2. Sanos muuta! Viimeaikoina olen huomannut myös perus mustan clutchin puuttuvan omista valikoimista ;D Aina on joku kyllä ostoslistalla ;))

 8. Ei tälläisiä saa näyttää! Kaipaisin kipeästi uutta laukkua, mutta budjetti on tällä hetkellä tiukka, kun olen lipsunut niin hirveästi viimeaikoina! Saako tuon crossbodyksi, vai pelkästään olalle? Yhden crossbodyn jälkeen ei ole paluuta muuhun. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *