Learning new things

Yksi ”lupaukseni” uudelle vuodelle oli uusien asioiden opettelu ja uusien matkakokemusten hankkiminen. Eilinen ilta menikin sitten yhden uuden asian parissa, sillä latasin koneelleni vihdoin ostamani Photoshopin! Wihoo, mikä tunne vihdoin saada tämä pitkään ostoslistalla roikkunut ohjelmisto. Eilisen kokeilun jälkeen voin ainakin sanoa sen verran, että kuvien muokkaaminen sujui heti paremmin, kuin aiemmin käyttämilläni työkaluilla (DPP, Picasa ym).

Kollaasin teko kuitenkin oli vielä ihan ylivoimaisen vaikeaa, joten tämän postauksen kuvan kohdalla luovutin ja lisäsin tekstin sekä tuon kuvan viereisen värin picasalla. Tämä olisi opeteltava kyllä asap myös photarilla!

1-Desktop36.jpg
I´m learning how to use Photoshop.
Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Learning new things

    1. Joo toki, kunhan opin sitä käyttämään ;D Täällä painiskeltu aika lailla sen kanssa, mutta onneksi netistä löytyy hyviä ohjeita googlettamalla.

  1. Kyllä se siitä harjoittelulla alkaa sujua! 🙂 Suosittelen ainakin itse kaikille kyllä RAW-kuvaamista ja photarin/lightroomin käyttämistä, kuvista saa siten vielä enemmän irti.

    1. Kiitos tsempeistä ihana! Joo RAW-kuvina olen jo jonkin aikaa napsinut kuvani ja todella se kuvan käsittely on tällöin helpompaa 🙂

  2. Hei mä just pohdin että tekisinkö pienen photoshop/kuvanmuokkaus tutorialin omaan blogiin, ehkä toteutankin sen pian! Olisi niin kiva auttaa ihmisiä :)<br />
    Stella xx

    1. Nojooooooo!!!!!! Tee ihmeessä :)) Täällä ainakin yksi, kuka olisi todella avun tarpeessa ;D Varsinkin näitä kollaaseja haluaisin oppia tekemään photarilla, eli jos haluaa laittaa pystykuvan vähän pienemmäksi ja lisätä viereen väriä/ tekstiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *