Office heels

Olettekos tehneet hyviä alelöytöjä? Itse aloitin Zarasta ja eipä sitä oikeastaan muualle taas tarvinnut mennäkkään 😉 Löysin muutamia kivoja juttuja, yhtä bleiseriä mietin vielä, mutta enköhän päädy senkin pitämään. Minulla on toimistolla ollut nämä kengät, joiden lisäksi olen kaivannut täydennystä. Kuvassa olevat avokkaat ovat siis tummansiniset! Nämä ovat täydelliset farkkujen kaveriksi, sillä todellakaan aina en ole töissä hameissa tai suorissa housuissa, vaan ”casual friday” saattaa näkyä muutenkin, kuin perjantaisin. Mielestäni farkut paitapuseron sekä bleiserin kanssa sopii hyvin, jos toimistolla ei olla tarkkoja pukeutumiskoodin suhteen.

IMG_3099.JPG

The Outnetissa* saa muuten tänään extra -20% alennusta koodilla NEWYEAR.
New in! Navy heels for the office from Zara.

14 kommenttia “Office heels

  1. Aivan mielettömän upea nyt tämä uusi ulkoasu, jotenkin ihanan freesi ja sellainen ammattimaisemman näköinen. Tykkään kovasti!

  2. Kauniit korot, pidän kovasti. Farkut + pusero + jakku se on täälläkin monesti töissä. Ihan hyvä kokonaisuus minusta myös 🙂

  3. Aivan upea tämä uusi blogi look. ♡ Siis niin keväinen. 🙂 Ja upeat uudet korot myös. ♡ Itsellä ei töissä oikein voi käyttää korkoja, vaikka pukeutuminen muuten onkin suht siisti. Tulee oltua niin paljon jalkojen päällä. Mutta nuo olisivat ihanat vapaa-ajalle… ;-)<br />
    Ihanaa torstaita!

    1. Kiitos 🙂 Olenkin täällä sen jo joskus paljastanut, mutta sitten oman yksityisyyden suojelemiseksi poistin tiedon. Laita minulle meiliä ja voin raottaa työkuvioita enemmän 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *