Terkkuja flunssapotilaalta

Voi apua, mikä vuosisadan flunssa minulle onkaan tullut. Olen tosi harvoin kipeänä ja flunssassakaan harvoin on kuumetta. Nyt tämä kauhutauti on jo kestänyt puolitoista viikkoa, eikä loppua näy. Kaiken kukkuraksi tämä on nyt se upea flunssa, jota on liikkeellä enemmänkin, jossa saa kirsikkana kakun päällä silmätulehduksen. Ai, että sitä ollaan kuulkaas nättinä juuri nyt ;D
Flunssassa pitää pukeutua muuten koiralenkeillekin normaaliakin lämpöisemmin. Huolimatta siis plussan puolella olevasta lämpötilasta, olen köpötellyt pihalla Sorelit jalassa. Olen myöskin saanut jo  tarpeekseni teestä, finrexistä ja glögistä. Voi kunpa tämä jo alkaisi hellittämään.
IMG_2914.JPG

Soreleista*imp?type(inv)g(20213648)a(2042464) tuli mieleeni, että jos vielä lahja puolisollesi tms ostamatta, niin vinkkinä nämä. Meillä poikaystävänkin ostoslistalla on jo omat! Viimeistään Vierumäellä, kun rassukka kahlasi lumessa lenkkareissa, kun muilla oli UGGeja ja Sorelit, niin nousi nämä ostoslistan kärkeen 😉


Having a terrible flu and loving my Sorel boots.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Terkkuja flunssapotilaalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *