Ajatuksia

Moikka kaunottaret.
Sain erään kommentin tuoreeseen postaukseeni, joka todella sai minut heräämään (anteeksi, en halunnut julkaista sitä, sillä melkein tirautin muutaman stressikyyneleen sen luettuani). Olen pidemmän aikaa kertonut täällä teillekin kiireistäni, mutta olen jättänyt kertomatta sen, että blogi ei omastakaan mielestä ole mennyt siihen suuntaan, johon sen haluaisin menevän.

Alun perin julkaisin paljon sisustukseen liittyviä juttuja, jotka suurilta osin perustuivat muualta lainattuihin kuviin. Äskeistä joulunodotuskirjoitusta lukuun ottamatta, olen julkaissut todella vähän enää muiden ottamia kuvia. Ihan perustuen esim. ”Pinterestvillityksen ” aiheuttamaan probleemaan, joka on se, että kuvien alkuperäislähteistä on nykyään aivan todella vaikea löytää. En siis halua julkaista mitään, joista en saa alkuperäislähteitä ja sen ongelmallisuuden vuoksi olen yrittänyt vähentää tätä muiden kuvien käyttöä. Toivottavasti en siis jatkossa julkaise näitä yhtään.

Olen ollut toivottoman hukassa postausaiheiden ja varsinkin sen suhteen, että mitä kuvaisin. Olen siis ikään kuin kulkenut siitä, mistä aita on matalin ja hoitanut sovitut yhteistyöt toki ajallaan, mutta jättänyt julkaisematta sitä ”omaa” täällä, johon yleensä joutuukin näkemään eniten vaivaa. Myönnän tämän ja asia on todella minua häirinnyt. Tässä myös yksi syy, jonka takia jättäydyin pois jostain, missä suurin osa blogeista onkin mukana, eli ID inspirationista. Ne mainokset ei vain istuneet tänne.

Monesti pohdin, että pitäisikö sitä aloittaa ihan kokonaan uusi blogi, jonne ei mainokset ja yhteistyöt minua seuraisi ollenkaan. Sinne ei seuraisi myöskään tiheä postaustahti, vaan mentäisi ihan fiilispohjalta. Tämä idea toistaiseksi kuollut ennen syntyäänkin siihen, etten yksinkertaisesti keksi nimeä tälle luomukselle. Toki myös se, että olen koodannut tämänkin blogin ulkoasua niin paljon, enkä todella enää muista miten vaikka otsikko keskitetään yms ;D

En ole laisinkaan luova ihminen, joten huomaan ajanpuutteen tappavan sen viimeisenkin inspiraation, jota minulla joskus ollut. Toki myös se, että huomaan laiminlyövän näillä kaikenmaailman blogihömpillä poikaystävää sekä koiraamme (se jos jokin harmittaa).

Vaikka olen selkesti hukannut päämääräni ja sen tason blogissani, jota haluan ylläpitää, niin toivon etten hukkaa teitä siellä. Poikkean ehkä monista bloggaajista siinä määrin, etten vieläkään kehtaa myöntää ihmisille bloggaavani. En todella hae tästä mikäänsortin ammattia itselleni, sillä rakastan päivätyötäni liikaa. En jaksa osallistua kissanristiäisiin, enkä halua blogistani suosittua. Haluan vain sitä tyttöhömppää, jota jaan ystävieni kanssa jakaa myös teidän kanssa. Haluan, että tämä pysyy vain niiden ihmisten tiedossa, ketkä jakavat kanssani ehkä samaa makua ja ajatusmaailmaa.
Tästä taisi tulla myös ensimmäinen postaukseni ilman mitään kuvaa, mutta nämä ovat ajatuksiani ja toivottavasti tästä on vain tie ylöspäin!
Elina / Place for Dreams - -

35 kommenttia “Ajatuksia

  1. Voi murunen, kiitoksia ♥ Lopettaa en millään kyllä haluaisi, vaikka välillä touhusta saankin ahdistusta ;D Pitää vain hoitaa hommat omilla ehdoilla, niin jaksaa kauemmin tämän rakkaan harrastuksen parissa 🙂

 1. Mä tykkään ainakin aivan hurjasti blogistasi. ♡ Odotan aina innokkaasti postauksia. Älä vain lopeta! Upea ja rehellinen kirjoitus. Jatka vain omalla tyylilläsi. Ihanaa tiistaita kaunokainen! 🙂

 2. Ymmärrän, ettei ole mukavaa tehdä jotain puolivaloilla, mieluummin sitten täysillä omistautuen. Mutta hienoahan se on, että jotkut edelleen oikeasti haluavat vain kirjoittaa ja jakaa inspiraatiota, eikä vain tähdätä siihen, että tienaisi blogillaan mahdollisimman paljon.<br />
  <br />
  Mainitsit muuten joskus, että olet ollut jo monta vuotta työelämässä ja kun kuitenkin olet niin nuori niin aloin miettiä, että mikä koulutus sinulla mahtaa olla?

  1. Sanos muuta! Helposti tämä blogimaailma vain imaisee mukaansa ja alkuun hauskat yhteistyöt muuttuvat jossain kohtaa vain pakkopullaksi :/ Sitten, kun olet niihin hölmönä lupautunut, niin on kuitenkin kiva hoitaa ne kunnialla. Tästä helposti ahdistuu!<br />
   <br />
   Joo! Työelämässä olen ollut pitkään, aina koulun ohellakin hommia painanut 🙂 Samalla työnantajalla (hommat tosin jo ehtineet useammin vaihtua) jo 8 vuotta! Olen Tradenomi ja ylpeä siitä 😉

 3. Ai tarkoitatko, että elät ihan normaalia ja tasapaksua arkea ihan niinkuin me muutkin? Onpas virkistävää: normaalia elämää elävä bloggari. Tsemppiä Muru! Olet juuri sopiva tuollaisena 🙂

  1. Hahaa, JOO! Ajattele, en edes yritä esittää eläväni &amp;quot;luxuselämää&amp;quot;, vaan oikeasti raadan niska limassa, jotta saisin nauttia joskus lomista ja ostoksista ;D Toki niitä syvimpiä murheitani en blogiini tuo, mutta luulempa että täällä lukijana olevat ihanuudet sen tajuavat, että ihan perusmimmi täällä taustalla ;D haha<br />
   <br />
   Kiitos Malva &hearts; Niin sain tästä positiivista energiaa päivääni!

  1. En toivottavasti lopeta pitkiin aikoihin &hearts; Ihanaa, että olet lukenut jo pitkään ja kiitos siitä! Tuli vain pieni ahdistus tässä tämän harrastukseni kanssa, kun se ohjautui omilla painoillaan ihan väärään suuntaan.

 4. Harvoin tänne kommentoin, mutta joka päivä käyn blogissasi katsomassa josko uusia postauksia olisi tullut. Älä todellakaan ota tästä stressiä, kirjoittelet silloin kun ehdit ja siltä tuntuu. Kuten sanoit et halua pitää tätä työnäsi, eikä sen tule työltä tuntuakaan! Mukavaa huoletonta ajanviettoa josta nautit (toivottavasti?), lienee pääasia. Pidän blogistasi mielettömästi juuri sen aitouden vuoksi ja myös siksi, että et monen muun blogin tavoin yritä tienata suuria summia harrastuksellasi. Jatka samaan malliin, minä ainakin jatkan blogin lukemistasi niin kauan kuin sitä jaksat päivitellä, vaikka postauksia tulisikin harvemmin 🙂 Ihanaa joulunodotusta &hearts;

  1. Voi kiitos Eve kauniista kommentistasi &hearts; Tämän lukiessani sisäistin kyllä tuon kirjoittamasi: &amp;quot;kuten sanoit et halua pitää tätä työnäsi, eikä sen tule työltä tuntuakaan!&amp;quot; Siis juurikin näin, ei saisi ahdistua harrastuksestaan, jonka alun perin aloitti hyvää fiilistä luomaan 🙂 <br />
   <br />
   Samaa sinne ihana, toivottavasti saan paljon omia joulukuvia blogiin 😉

 5. Ihanan rehellinen postaus. Pidän kovasti blogistasi ja vaikutat tosi kivalta tyypiltä. Välillä sitä itsellekin tulee sellaisia aikoja, että inspis katoaa aivan täysin, osittain mullakin johtuu ajanpuutteesta, sillä teen yrittäjänä pitkiä päiviä. Mielestäni sun ei välttis tarvitse uutta blogia tehdä. Kantsii vaan ehkä ottaa sellainen asenne, että postaa silloin kuin siltä tuntuu, on aikaa ja inspiraatiota. Ei kannata tehdä siitä liian pakkopullaa. Voi olla, että inspiskin tulee helpommin kun ei ota liikaa paineita. Pysy omana ihanana itsenäsi, niin varmasti moni pitää blogistasi! 🙂

  1. Sanos muuta, inspiraation ollessa kateissa, tämä on todella tuntunut välillä pakkopullalta! Ette tiedäkkään paljon teidän kommentit saivatkaan minuun taas tsemppiä &hearts; Kiitos!

 6. Sä oot ihqu! Mä oon samaa mieltä niin kuin tossa aikaisemmin kommentoitiin, että tämä blogisi on ihanan aito ja rehellinen. Tästä &amp;quot;puuttuu&amp;quot; juuri se sellainen rahan tahkoaminen mikä valitettavasti valtaa jo monen monta blogia. Kirjottelet just niin usein kun huvittaa ja ihan mistä huvittaa. Minä ja näköjään moni muu pysytään matkassa mukana, koska juuri tätä sinun tyttöhömppää on niin kiva lukea. Vierailen myös säännöllisen epäsäännöllisesti toisessa blogissasikin ja olen nyt koittanu vähän kommentoidakin. Keep up the good work!

 7. Elina &hearts; Sun blogi on ihana ja sitä on ihana lukea. Olen aika samoilla linjoilla kanssasi muutenkin ja siksi maanläheisiä juttujasi käyn aina mielellään katsomassa!

 8. Tulipa jotenkin kotoisa fiilis lukiessani tätä postausta. Itselläni on aina ollut pitkälti samoja ajatuksia ja tuntemuksia blogin suhteen.. en minäkään kerro ihmisille kirjoittavani blogia 🙂 Sitä on ihana kirjoittaa mutta kaikista parasta koko jutussa on minulle se valokuvaaminen… ja viimeistään viime la tajusin etten taida olla kissanristiäisihmisiä minäkään. Aiemmin olen harmitellut ettei minua mihinkään ikinä kutsuta, tai ettei mulla ole yhteistyötä mihinkään suuntaan – mutta toisaalta, eipä silloin ole tietenkään paineitakaan suuntaan tai toiseen. Stressi kun tulee jo siitä, ettei ehdi vastailla kommentteihin tai kirjoittaa uutta postausta.. joten tiedän, tämä vie niin helposti kaiken ajan muulta elämältä. Ja sen arvoista tämä ei kuitenkaan ole. Ja tuokin on niin tuttua – että tekisi mieli aloittaa uusi blogi. Mietin sitä aiemmin monta kertaa mutta törmäsin just samoihin &amp;quot;ongelmiin&amp;quot; kuin sinäkin 🙂 <br />
  <br />
  Summa summarum – jatka siten kuin itse parhaimmaksi koet, turhaa stressiä tästä puuhasta ottamatta! Ensin koiran kanssa lenkille, sitten huomio siihen sulhaseen ja sitten vasta blogi 🙂

  1. Inhottavaa, että sinulla sama fiilis, mutta helpotus, etten ole tässä yksin &hearts; Yhteistyöt ovat vähän sellainen bittersweet combo, toisaalta ihanaa tehdä niitä, mutta helposti alkaa ahdistamaan! Ja olet niin oikeassa, tämä ei saisi viedä aikaa oikealta elämältä ja ajasta vietettynä rakkaimpien kanssa! Hah, juuri yritin vaihtaa blogini templatea ja se sekosi täysin :/ Ei siis kannata!!<br />
   <br />
   Kiitos ihana ja tsemppiä myös sinne, ei saada tosiaan tätä enää jatkossa kumpikaan stressata &hearts;

 9. Parasta on se, kun kirjoittaa ja bloggaa omaan tahtiin. Joistakin blogeista huomaa, että on bloggattu bloggaamisen ja yhteistyökumppaneiden takia, ei hyvä. Pidän blogistasi ja toivon, että laittelet tekstiä/kuvia kun siihen on aikaa ja inspiraatiota.:)))<br />
  Leena

  1. Kiitos ihahainen tsempeistä 🙂 Juuri näin, sen näkee kyllä samantien, kun bloggaajan oma inspis on lähtenyt lätkimään ja pelkät tyhjiöpostaukset jäljellä :/ Näin ikävä kyllä täälläkin vähän jo tapahtui, mutta nyt muuttuu kyllä suunta! ;))

 10. Hyvä kirjoitus! Kiva että on vielä näitä bloggaajia jotka eivät ole vain pelkkien yhteistöiden ja maineen perässä. Mun mielestä postata pitää sillon kun siltä tuntuu ja kun aikaa on 🙂 ei pidä välittää siitä mitä muut sanoo. Yleensä ne parhaimmat postaukset syntyy sillon kun itse haluaa kirjoittaa eikä vain niin että joka päivä olisi pakko kirjoittaa koska lukijat sitä odottaa

 11. Aitous paistaa läpi ja sitä nimenomaan olet! Ole vain rohkeasti jatkossakin oma itsesi niin hyvin menee. Blogisi on valtavirrasta poikkeava ja siksi sitä aina silloin tällöin luenkin. Luulen, että erottuakseen joukosta ja ollakseen paras, täytyy uskaltaa tehdä se oma juttu juuri omalla tavallaan ja ennen pitkään se palkitsee, monellakin tavalla.:)

 12. Älä ressaa, kaunokainen. Tuskin täältä ruudun takaa kukaan mihinkään katoaa. Ajan ja valon puutteen takia jää itselläkin tosi vähälle kuvailut. Se harmittaa hirmusesti, jos ei saa toteutettua itseään juuri niinkuin haluaisi, mutta aina ei vain ehdi tai pysty. Kun päivän ainoat valoisat tunnit ovat silloin, kun on töissä, on haastavaa käydä kuvailemassa asukuvia tai mitä tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *