❤ Isi

Tänään on yksi vuoden tärkeimmistä päivistä, nimittäin Isänpäivä!
Isän merkitys on hyvin erilainen jokaisella, mutta omalla kohdallani voisin todella sanoa, etten voisi elää ilman rakasta iskääni. Ihan mitä tahansa apua tarvitsenkaan, niin voin luottaa siihen, että isäni tietää ratkaisun. Ei ole asiaa, mitä hän ei osaisi tehdä tai ongelmaa, jota hän ei osaisi ratkoa. Voin luottaa aina siihen, että hän on minua tukemassa, oli kyse sitten tunteellisissa asioissa tukemisesta tai vaikkapa sähkötöistä 😉 
Downloads.jpg
Desktop13.jpg
 Quotes Pinterest


Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen huomannut, ettei tämä kaikkitietävyys piilekään kaikissa iseissä. Saatan saada huvittuneita katseita poikaystävältäni, kun asiassa, kuin asiassa ratkaisu on sama: ”soitan isälle” (ok, myös äidille, mutta tämä päivä onkin nyt iskälle pyhitetty). Varsinkin tällöin arvostus omaa isää kohtaa vain kasvaa entisestään.

Voisin ylistää isiäni loputtomiin, mutta olkoon tässä nyt pieni raotus aiheeseen ja asiasta viimeisenä tuo kaunis teksti, joka oman isäni kohdalla on toteutunut täydellisesti: ”Paras asia, jota isä voi tyttärelleen tehdä, on rakastaa hänen äitiään”❤
It´s Fathers Day and I love my Dad!
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “❤ Isi

  1. Toi "soitan iskälle" oli kuin omasta suustani. Saan tästä aviomieheltäni huvittuneita kommentteja mutta mitä sitten. En muista kertaa jolloin iskälläni ei olisi jotain vastausta saanut. Eihän ne vastaukset aina miellytä kun palauttaa tyttären välillä takasin maanpinnalle mutta joka tapauksessa. Iskät on ihan parhaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *