Scandinavian Preppy

Lupasin esitellä teille ostokseni Ruotsin reissulta, joten tässä vihdoin kuvia. Boomerang on merkki, josta todella pidän ja olinkin ikionnellinen, että löysin Vingåkerin outletista tämän klassisen raitaneuleen  hyvässä alennuksessa 🙂
IMG_2250.JPG
IMG_2249.JPG
IMG_2245.JPG

Neule on ihanan lämpöistä ja pehmeää villaa, eli täydellinen kaveri tähän pimeään sekä kylmään talveen!
New in from Boomerang.

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Scandinavian Preppy

  1. Onpa ihana neule! Näyttää niin pehmoiselta ja lämpimältä. Itsekin olen monesti Boomerangin tuotteita hypistellyt, mutta vielä en ole löytänyt yhdellekään vaatekappaleelle niin suurta tarvetta että olisin raaskinut ostaa. 🙂

  2. Voi kun suloinen neule! Itse en ole boomerangin vaatteisiin tutustunut, osaatko sanoa mistä niitä saa suomesta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *