Cutiepie

Hihii, näissä merkeissä on iltamme mennyt ;D Kaverista katosi puolet koosta pesussa!
Kuva.jpg

Hauskinta on muuten aina koiran pesun jälkeinen show, kun toinen alkaa juoksemaan ympäri kotia hirmuista vauhtia ja hinkkaa itseään mattoihin ja kaikkeen kankaaseen kuivuakseen 😉 Harjauksen ja kuivauksen jälkeen meidän pallo onkin taas takaisin.
Mukavaa viikonloppua!
Elina / Place for Dreams - -

11 kommenttia “Cutiepie

  1. Kuulostaa tutulle tuo juokseminen ja itsensä hinkkaaminen. Olenkin jo oppinut, että monta pyyhettä maton päälle, niin matto hieman säästyy tältä episodilta. Meidän koiralla on &amp;quot;hieman&amp;quot; enemmän tuota pinta-alaakin kuivattavana. 🙂 Mutta ei meidän koira kyllä ikinä hymyile suhkun jälkeen tuolla tavalla! :D<br />
    <br />
    Anna-Maija

    1. Tuo on joo onneksi niin pieni, ettei saa paikkoja sotkettua ;D Luulempa, että tuo &amp;quot;hymy&amp;quot; on pikku läähätystä ahdistuneesta olotilasta vain 😀 haha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *