Täydellinen pikku pussukka

Äitini osti minulle tämän super suloisen Marimekon pussukan ennen reissuamme ja tämä oli kyllä täydellinen matkakaveri! Pussukkaan mahtui hyvin meidän passit, siinä oli korttitaskut sekä sivutasku kännykälle/avaimille tms. Jatkossa kyllä matkojen lisäksi pääsee tämä armasti myös suorittamaan iltalaukun tms roolia 🙂
Kiitos äiti!
Desktop6.jpg
Pussukka by Marimekko, giveaway by my mama, haha ;D
Minulla on lainassa Canonin EOS M kamera, jolla nämäkin kuvat otettu. Räpsin kuvat pelkästään RAW muodossa, jotta ei tarvitsisi kuvausvaiheessa niin paljoa hienosäätää, vaan tuo jäisi sitten koneella työstettäväksi. No kas kummaa, EOS M kameralla tuleekin täysin eri raakamuodossa kuvat, kuin rakkaalla 60D:lläni! Voi kuinka harmittaakaan, sillä omilla ohjelmistoillani ei näitä kuvia saa edes auki ja siinä meni sitten melkoisen paljon kuvia ihan hukkaan :/ Kuvasin mm vihdoin hiustenlaittojuttujakin ja puff, nekin poissa! Nämä kuvat latasin bloggeriin CR2 muotoisina, otin ruuduista kuvat esikatselussa ja tein niistä tämän kollaasin ;D Eli muut kuvista saakoon nyt vain unohtua, mutta harmittaa todella paljon! 
Meillä oli muuten viikonloppuna ihan mielettömän kivaa ystäviemme luona Ruotsissa! Päätin siellä jättää kameran laukkuun ja vain nauttia olostani. Kävimme mm Vingåkerissa outletissa, josta yksi löytö tuli tehtyä Boomerangilta (kuvaa myöhemmin!). Ystävillämme on melkoisen uusi talo, jossa mekin mahduimme yöpymään ja olikin mukava kokkailla sekä istua siellä iltaa höpötellen. Heillä myös super suloinen pieni poika, kuka niin skandinaavisen lapsen ilmentymä, ettei rajaa; suloinen,kuin mikä ja lähes valkoinen kihara tukka! Tuolle ihanuudelle ei voinut, kuin hymyillä, vaikka yrittikin tehdä tuhojaan ;D Minun piti kääntää katse aina pois, kun vanhemmat häntä yrittivät komentaa, sillä ei vain pokka pysynyt sitä pientä söpönassua katsellessa. Opetettiin hänelle myös toki Suomea ja komeasti huutelikin meidän perään moimoita 🙂 Oli kuulemma mennyt huoneeseemme heti maanantai aamuna, koputtanut oveen ja huomattuaan meidän jo poistuneen sanonut vain; moimoi borta ❤
Ps Blogin huonosta postaustahdista huolimatta Instagramia olen päivitellyt, siellä mm muutamia melkoisen jouluisia juttuja jo nähty ;D
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Täydellinen pikku pussukka

 1. Kannattaa etsiä netin syövereistä raw muunnin, ilmaiseksikin löytää, ja saat avattua eri tiedostomuodossa olevat kuvat, jos nyt et ole ehtinyt niitä vielä poistamaan.. Onhan tämä turhauttavaa ja aikaa vievää kikkailla eri ohjelmien kanssa, mutta lopulta toki palkitsevaa :)<br />
  <br />
  -Leela

  1. Kiitos vinkistä! Yhden löysin, mutta se (niinkuin myös Picasa) muuntaa kuvat ihan liilaksi? Mistä johtuu, osaatko sanoa? Tai olisiko sinulla vinkata jokin hyvä ohjelma?<br />
   <br />
   Jaksaisin toki hieman säätää, mutta pian sitä ottaa vain nopeammin uudet kuvat ;D Aah, on tämä tekniikka ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *