Ripsijuttuja

Olen jo jonkin aikaa värjännyt ripsiäni ja nyt ostin myös kulmakarvavärin. Ripset värjään mustalla ja kulmakarvoille ostin tuon ruskean värin. Minulla on ollut päällä pienoinen kulmakarvojen kasvatus, sillä aikoinaan olen nyppinyt ne aivan liian kapeiksi ja nyt kaipaan luonnollisempia sekä tuuheampia kulmakarvoja. Värjäyksen myötä myös meikittä on nyt hieman mukavampi olla, kun värjäys antaa  raameja kasvoille. Olen käyttänyt värjäykseen näitä RefectoCil värejä ja mielestäni ne ajaa asiansa oikein hyvin.
IMG_0066.JPG
Tässä kuvaa värjätyistä kulmakarvoista sekä ripsistä (älkää välittäkö väsyneestä meikittömästä nassusta!)
20131023-070123.jpg
Olen myös käyttänyt nyt jonkin aikaa tätä Maylash ripsiseerumia, josta kokemukset ovat ihan positiiviset. Sain tämän blogin kautta kokeiluun ja tarkoitus olisi arpoa myös muutama kappale teille! Pyöräytän arvonnan käyntiin heti tuon edellisen arvonnan päätyttyä 🙂
Hyvä muistaa, että mikään seerumi ei nyt varmasti loihdi ripsienpidennyksiä vastaavaa ulkomuotoa omille ripsille, mutta kyllä tällä saa hieman lisää pituutta sekä mikä parasta; kaarevuutta!
IMG_0067.JPG
Here are my routines for eyelashes and eyebrows.

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Ripsijuttuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *