Rubber Boots

Eilisten vesisateiden myötä keräsin muutamia kivoja kumpparivaihtoehtoja eri nettikaupoista. Omat Hunterin Glossit pääsi eilen päälle, mutta pieni ongelma olisi. Usein, kun aamulla sataa kaatamalla on päivällä töistä lähtiessä jo aurinkoista ja kuivaa. Tällöin on hassua lampsia isoissa kumppareissa kotia kohden, saatika poiketa asioilla. Siksi olen alkanut etsiä nilkkurimallisia kumppareita. Harvoin sitä kuitenkaan seisoo polviaan myöten lätäkössä 😉 Joten nilkkurit voisivat sopia kaupunkiarkeen työasujen kaveriksi paremmin. Rakastuin reissussa Jimmy Choon nilkkurikumppareihin, mutta hintaa oli kyllä aivan liikaa ;D Joskus kaipailen myös värillisiä kumppareita ja ihastun Huntereiden syksyiseen Ruby väriin.
Desktop17.jpg
NilkkurimalliTretorn Nicoleimp?type(inv)g(21367970)a(2042464)Biker kumpparit tikatulla varrellaHunter Original Tall Glossimp?type(inv)g(20213648)a(2042464)

PS. Alekoodeja Spartoolleimp?type(inv)g(20213648)a(2042464):
Koodilla SPFIKTAH5 -5% yli 60€ ostoksista
Koodilla SPFIKTAH1 -10% yli 80€ ostoksista
Koodilla SPFIKTAH15 -15% yli 100€ ostoksista
Koodilla SPFIKTAH2 -20% yli 150€ ostoksista

PPS. Zalandolta tosiaan saa vielä koodilla zalelina10 saa nyt -10% alennuksen tilauksista.

Koodin ehdot: Etu on voimassa 27.10.2013 asti | tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.Fall is really here and rubber boots are needed!

Mainoslinkkejä/Adlinks
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Rubber Boots

  1. Huomasin tässä viikolla yhtenä päivänä kaupungilla pyöriessäni, että myös Nokian kumisaappaita saa nyt vaikka minkälaisissa malleissa. Tarjolla oli ainakin sekä lyhyt- että pitkävartista kiilakorollista mallia, ehkä kannattaa katsastaa nuokin? Olin niin häkeltynyt törmätessäni noihin, etten tietenkään tajunnut katsoa hintaa saatika että olisin paremmin hypistellyt kenkiä. 🙂 Näyttivät kuitenkin ihan kivoilta, kuvan sentään tajusin ottaa, laitankin sen blogiini ihmeteltäväksi asap. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *