Oral-B Black 7000 – Kilpailu

Olen todella tarkka hampaideni suhteen. Kun näin ensimmäisen ”plakkitunneli” mainoksen, ensimmäisenä mieleeni tuli, että haluan myös tuollaiseen ;D Lomani aikana olisi ollut mahdollisuus sellaiseen päästä, mutta tosiaan olin tuolloin Sveitsin kauniissa maisemissa. Onnekseni minulle kuitenkin lähetettiin Braunin uusin Oral-B Black 7000 sähköhammasharja, jossa yhdistyy hampaiden hoito sekä kaunis design.
Desktop11.jpg
Harjan lisäksi tuossa on langaton Smart Guide, jonka avulla voi harjata eri ohjelmilla. Se esim ilmoittaa jos painaa liian lujaa (minulle hyvä ominaisuus!). Toki myös plussaa, että nyt saatiin kylppäriin kauan kaivattu kello 😉
IMG_2078.JPG
Perus pesuohjelma on kaksi minuuttia ja oli ilo huomata, että ensimmäisellä testikerralla aika loppui minusta kesken 😉 Eli normaalisti harjaan aina pidempään, mutta enpä ole aikaa koskaan toimenpiteestä ottanut. Nyt olenkin siis käyttänyt plus ohjelmaa, joka minuutin pidempi kokonaisuudessaan. Pitää vielä testata myös mm hellää pesua sekä valkaisevaa pesua (kaikenkaikkiaan 6 eri puhdistusasetusta). Harjapaketissa oli mukana erilaisia harjapäitä eri ohjelmille.
IMG_2080.JPG
Yllä Smart Guidessa perusohjelman ikoni.

Sain myös hammastahnoja, en taidakkaan olla aiemmin huomannut, että Oral-B:llä on omia tahnojakin! Näiden avulla voin taas huolehtia hampaistani entistä paremmin 🙂

IMG_2083.JPG
Desktop10-001.jpg
 
Meinasi melkein unohtua, kun niin innoissani postausta aamulla julkaisin, että saan myös arpoa teille yhdelle tämän super sähköhammasharjan!! Vanhaan tuttuun tapaan voit osallistua jättämällä palautteen / postaustoiveen koskien blogiani sekä meilisi kommenttiboksiin!
Arvonta päättyy perjantaina 25.10 klo 17.00, eli viikko aikaa osallistua 🙂 
New Oral-B Black 7000 from Braun.

Elina / Place for Dreams - -

50 kommenttia “Oral-B Black 7000 – Kilpailu

 1. Noi ominaisuudet o iha huippui ja must oli super mielenkiintost käydä plakkitunnelis:D haluisin kotii kans et näkis plakit

  1. No eikös! Hitsit, kun en päässyt plakkitunneliin visiitille :/ Haha, haluaisin myös ;D<br />
   <br />
   Ps Huomioin sut kilpailussa, kun ehdin julkaista postauksen ilman tärkeintä osaa 😉

 2. Mulle tuo olisi jo värin puolesta ihana, mutta ennen kaikkea kaipaisin hellävaraista &amp;quot;pesuohjelmaa&amp;quot;, sillä hampaita vihloo ja särkee koko ajan, kun hammaskaulat ovat paljastuneet. Ihmettelen edelleen, miten se sattui tapahtumaan juuri sopivasti reiän paikkauksen jälkeen, mutta niin vaan hammaslääkäri sanoi. Ehkä täytyy kirjoittaa joulupukille toivelista 😉

  1. Sanos muuta! Välillä omatkin hampaat kaipaavat hellempää harjausta ja testatessa tuosta sitä ominaisuutta oli se silti tehokas, vaikkakin pehmoisempi myös ikenille!<br />
   <br />
   Ps Huomioin sutkin arvonnassa, kun tosiaan olin aivan hölmönä julkaissut tämän ilman tuota tärkeintä osaa 😉

 3. Mulla on ollut jo usemman vuoden joulupukin listalla sähköhammasharja, millon mikäkin. Mutta nyt on pakko sanoa että tämä löi jo senkin kartalta. Miinusta tuossa ehkä se valinnanvapaus ja sen vaikeus. &amp;quot; Milläs ohjelmalla tänään pestään?&amp;quot;<br />
  <br />
  Ai mä kans haluisin blakkitunneliin, ja muistan et joskus ala-asteella piti ssyödä hampaitten pesun jälkeen sellanen pinkki pilleri, mikä värjäs plakin, nekin olis tosi kivoja, ihan vaan mielenkiinnosta. :)<br />
  <br />
  kynnenverran@gmail.com <br />

 4. Onpa kätevän oloinen 🙂 Itse olen hieman laiska ja suoraan sanottuna unohdan käyttää hammaslankaa. Pitäisi varmaan muistaa käyttää sitä useammin. Tuollainen hellä pesu voisi sopia omille hampaille.<br />
  moonangel_(a)hotmail.com

 5. Oma sähköhammasharjani meni juuri vähän aikaa sitten rikki :/ Toivottavasti onnetar siis suosisi ja pääsisin harjailemaan tällä mustalla kaunottarella 😀 <br />
  <br />
  Kiitos mukavasta ja söppänästä blogista! :)<br />
  <br />
  <br />
  svetuli(at)hotmail.com<br />

 6. Uusi sähkis tulisi kyllä tarpeeseen, vanha alkaa osoittaa aikamoisia hidastumisen merkkejä jo… Asupostaukset on mun ehdottomia lemppareita, niitä siis toivon paljon myös jatkossa 🙂

 7. Voi miten kaunis tuo on! Ja tuo ajastin olisi kyllä tarpeen sillä olen huomannut lyhentäneeni hampaiden pesuaikaa reippaasti alle kahden minuutin niin tuo ilmottaisi milloin saisin oikeasti lopettaa pesun! On kyllä ollu sähköhammasharja pitkää haavelistalla mutta korkean hinnan takia on aina tullut tyydyttyä perus hammasharjaa ja tästä vaihtoehdosta kiittävät hampaani jotka ovat reikiintyneet viime aikoina normaalia enemmän 🙁 tuommoinen on kyllä tämän hetken suurin lahjatoiveeni 🙂

 8. Voi miten kaunis tuo on! Ja tuo ajastin olisi kyllä tarpeen sillä olen huomannut lyhentäneeni hampaiden pesuaikaa reippaasti alle kahden minuutin niin tuo ilmottaisi milloin saisin oikeasti lopettaa pesun! On kyllä ollu sähköhammasharja pitkää haavelistalla mutta korkean hinnan takia on aina tullut tyydyttyä perus hammasharjaa ja tästä vaihtoehdosta kiittävät hampaani jotka ovat reikiintyneet viime aikoina normaalia enemmän 🙁 tuommoinen on kyllä tämän hetken suurin lahjatoiveeni :)<br />
  <br />
  Unohtui lisätä edelliseen anu_91@windowslive.com<br />
  <br />
  Oma toiveeni olisi postaus lempi kosmetiikka/vaate/laukku ym merkeistä ja postaus jossa kerrot reissaamistasi paikoista ja mikä oli parasta ja huonointa :)<br />

 9. Uu tämmönen ois hiano!!<br />
  <br />
  Postaustoiveeksi voisin esittää, että kirjoittaisit suosikki matkakohteistasi ja kertoisit niistä vähän vinkkejä. Itselle sellainen ainaki tulisi tarpeeseen ja on aina kivempi lukea &amp;quot;oikeiden ihmisten&amp;quot; kertomuksia kuin esimerkiksi matkatoimistojen sivujen<br />
  <br />
  viivi.korpela@hotmail.com

 10. Kerrankin voin sanoa, ihana hammasharja 😀 Todella tarpeeseen tulisi tuommoinen kun olen hieman huono tuossa hampaidenhoidossa, harjaan liian kovaa ja hammaslangat jää käyttämättä ahtaiden hammasvälien vuoksi. Postaustoiveena yleinen hyvinvointi ja kuinka hoidatte parisuhdettanne 🙂

 11. Oi, musta sähköhammasharja olisi hieno. Jos arpaonni ei suosi, niin ehkä kirjoitankin joulupukille. 🙂 Postauksesi ovat lähiaikoina olleet mielestäni monipuolisempia kuin aikaisemmin, jatka siis samaan malliin! :&amp;gt;<br />
  <br />
  iida.i.rinne@gmail.com

 12. Mahtavia postauksia ja kauniita kuvia. <br />
  Toivottavasti jatkossa saadaan samaa lisää. :)<br />
  Pojan joululahjalistalla toiveena sähköhammasharja. Peukut pystyyn, että saadaan se tästä pukinkonttiin. :)<br />
  <br />
  e.tynkkynen@yahoo.fi

 13. Mulla myös vanha sähköhammasharjani vetelee viimeisiään, joten uusi on hankittava lähitulevaisuudessa. Eipä oikeastaan ole sen kummempia postaustoiveita tällä hetkellä. Eli jatka samaan malliin. Blogisi kuvat ovat parantuneet huomasti viime aikoina, kiitos siitä!

 14. Sen verran tyylikäs harja, että osallistun. Plakkitunneliin en uskaltautuisi :-P<br />
  riikkamarika(@)jippii.fi

 15. En muista olenko koskaan kommentoinut mutta päivittäin käyn katsomassa josko olisit jotain kirjottanut. Pidän blogisi monipuolisuudesta: sisustusta, matkailua, pukeutumista, häät. Tykkään kun kirjoitukset ei pyöri vain yhden tietyn aihealueen ympärillä.<br />
  Tyttärilläni on oma lasten sähköhammasharja ja painotankin heitä sitä käyttämään tavallisen sijaan. Juuri eilen juttelimme, että täytyisi ostaa oma myös meille aikuisille. Hieman hävettää omista hampaistani huolehtiminen ja sen takia varmasti panostankin lasteni hammashuoltoon :)<br />
  kati.peippo(at)hotmail.com

 16. En muista olenko koskaan kommentoinut mutta päivittäin käyn katsomassa josko olisit jotain kirjottanut. Pidän blogisi monipuolisuudesta: sisustusta, matkailua, pukeutumista, häät. Tykkään kun kirjoitukset ei pyöri vain yhden tietyn aihealueen ympärillä.<br />
  Tyttärilläni on oma lasten sähköhammasharja ja painotankin heitä sitä käyttämään tavallisen sijaan. Juuri eilen juttelimme, että täytyisi ostaa oma myös meille aikuisille. Hieman hävettää omista hampaistani huolehtiminen ja sen takia varmasti panostankin lasteni hammashuoltoon :)<br />
  kati.peippo(at)hotmail.com

 17. Monipuolisuus on blogisi ehdoton valttikortti. Toivottavasti jatkat samoilla linjoilla. Arvontaan lähden mukaan, jospa joskus voittaisin!<br />
  eMaarit

 18. Otan osaa kilpailuun, mikäli vielä kerkeää :)<br />
  <br />
  Blogisi saa plussaa monipuolisuudestaan. (Kuten moni muukin on kehunut)<br />
  <br />
  Itse pidän muotia ja kauneusasioita käsittelevistä postauksistasi. Pienenä lisänä toivoisin henkilökohtaisia &amp;quot;pikku lisä tietoja&amp;quot; esim. tähän yhteistyöpostaukseen olisi ollut kiva tietää hampaiden hoito rutiineistasi ennen tätä uutta harjaa. (kuinka usein harjasit/hampaitasi hoidatat ja millä. Vaikuttaako uusiharja hampaiden hoitoon ym.)<br />
  <br />
  Mutta kiva postaus tämäkin! itseltä löytyy oral-b pinkki sähköhammasharja,vaan ei siinä kyllä ole tuollaisia hienoja ominaisuuksia :)<br />
  <br />
  ps. Se plakkitunneli mainos on ihan loistava! sellaisia sais löytyä täältäkin, sais vähän uutta näkökulmaa hampaiden hoitoon 🙂

 19. Oijoiii, arvaappa miten mun suuhygienistiks opiskeleva sisko ilahtuis kun mulla olis uus hammasharja! :)<br />
  Ehdottomasti mukana arvonnassa! :)<br />
  littlebigthingslittleb(a)gmail.com

 20. Hei! Minäkin osallistun jos vielä voi. Milloin tämä arvonta päättyy? En ainakaan nähnyt missään päivää tai sitten olen sokea.. Mutta joka tapauksessa erittäin tarpeellinen palkinto kyllä olisi :)<br />
  lumikki1@luukku.com

 21. olen jo monta vuotta puhunut että pitäisi ostaa sähköhammasharja koska olen monesti niin kiireinen että kun hampaani pesen niin painan aivan liikaa, ja siltä kyllä harjanikin näyttävät. Mikäs olisi parempi apu kun harja joka huomautaisi minulle asiasta ja oppisin pesemään hampaani oikein. En tahdo olla se jolla kolmikymmpisenä tekarit suussa. <br />
  <br />
  Postaus toive olisi, miten valmistaudut jouluun ja onko sulla jonkin lainen joulu perinne:) <br />
  <br />
  foreve-sajo@suomi24.fi

 22. Kuulostaa ihan huippuvehkeeltä! :)<br />
  <br />
  Olis ihana lukea kans jotain jouluvinkkejä, jos vaikka vietät sitä jotenkin perinteistä poikkeavalla tavalla 🙂

 23. Minäkin sähköhammasharjaa tavoittelemaan 🙂 Blogisi on itselle melko uusi tuttavuus, kun satuin tänne aivan sattumalta, mutta pitää alkaa tutustumaan paremmin, sillä kivalta vaikuttaa :)<br />
  <br />
  karita3@luukku.com

 24. Eksyin blogiisi sattumalta ja kun aloin selaamaan postauksia alaspäin, tuli tämä kilpailu vastaan. Koska olen ihan uusi blogissasi, en osaa postaustoivetta vielä esittää. Ehdottomasti aion lueskella kyllä enemmänkin juttujasi ja esittää toiveita myöhemmin jos tulee ideoita mieleen. Ihanalta vaikuttava blogi ja vaatii ehdottomasti tarkempaa tutustumista, pääseeköhän tässä koskaan nukkumaankaan ;)<br />
  jenna.kivimaki@uta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *