Kliseinen ilta

Blogikliseitä on monia, mutta yksi taitaa olla tämän iltani mukainen; Macaronseja ja kuohujuomaa 😉 Haha, en vaan saa näistä herkullisista pikku herkuista tarpeekseni! Kotimatkalla ostin Zürichin kentän Sprunglin myymälästä pikkuisen paketin heidän herkullisia Luxemburgerleita, jotka olivat täydellistä lentoevästä. Telkkarissa pyörii Vain Elämää ja ilta ei voisi olla parempi.
Blogien ihana puoli on mielestäni näiden arkisten pienien asioiden esiintuonti ja se, että niistä todella oppii nauttimaan. Toki voisin kirjoittaa tänne myös illastani näin; ajoin töistä postin kautta kotiin Huntereissani, joilla oli vaikea ajaa. Koiralenkille puin liian vähän vaatteita ja reiteni jäätyivät täysin. Jouduin tiskaamaan, sillä kattila ei mahtunut astianpesukoneeseen. Söin sohvapöydän ääressä lattialla istuen mikrossa lämmitettyä siskonmakkarakeittoa ja toivoin, että olisin viitsinyt siivota ruokapöydälle tilaa. Sen jälkeen suihkun kautta kotisohvalle ahmimaan herkkuja.
Haha, kumpi kuvailuista on mieluisempi? ;D
Jokatapauksessa parempaa perjantaita en toivoisi! 
Desktop14.jpg
IMG_2144.JPG
IMG_2143.JPG
My kind of Friday tonight.
Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Kliseinen ilta

 1. Kliseinen ilta kuulostaa paljon kivemmalta :)<br />
  <br />
  Miten saat kuvat postauksiin ilman reunusta ? Meiilä on ilmeisesti sama blogialusta eli simple ? En vaan tajua miten ottaa reunukset kuvista pois 🙂

  1. No samaa mieltä 😉 <br />
   <br />
   Googlasin joskus aikoinaan CSS koodin, jonka lisäämällä mallin muokkauksessa poistuu reunat! Se oli tosi helppoa, googlasinkohan jotain &amp;quot;reunukset kuvissa blogger&amp;quot; tyylistä, kokeile vaikka samantyylisillä sanoilla ja pitäisi löytyä ohjeita 🙂

 2. Olen niin samaa mieltä noista pienistä kivoista hetkistä, kun niitä korostaa, omakin mieli muuttuu positiivisemmaksi! Ja miksi tosiaan kukaan jaksaisi kuunnella valitusta siitä kuinka on niin tylsä ilma ja töissäkin oli huono päivä jne.. Mä ainakin skippaan tollaiset blogit ihan suosiolla!:D<br />
  <br />
  Ja arvaa muuten mitä, viime viikonloppuna tullessani Helsinkiin ryntäsin Zaraan katsomaan, olisiko tuota ihanaa harmaata duffelia siellä enää. Niitä roikkui heti ensimmäisessä rekissä ja mun kokoakin oli vielä jäljellä. Se oli meant to be!:D Se on kyllä niin täydellinen takki!<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua sinne murunen!

  1. Hahaa sanos muuta! Kaikilla meillä on sitä harmaata arkea, mutta vaatii taitoa saada siitäkin iloa irti ;)<br />
   <br />
   Ouuh, ihanaa!!! Ihanaa, että sait omasi! Myös &amp;quot;Mussu&amp;quot; oli hankkinut saman ja miettikin, että tuleeko siitä uusi &amp;quot;blogitakki&amp;quot; ;D hihi<br />
   <br />
   Juuri ihailin sun upeaa uutta asupostausta, oli niin kauniin klassinen asu päällä, mutta jostain syystä koneeni tilttasi, kun yritin kommentoida!

  2. Hih joo mä katsoin että Mussullakin oli kyseinen takki, ehdottomasti siis ainesta &amp;quot;blogitakiksi&amp;quot;, on se niin upeakin!:D

 3. Heips! Tuo lasi on niin kauniinmallinen, että on ihan pakko kysyä, että mistä olet lasin ostanut? :)<br />
  <br />
  -Krista

  1. Moikka Krista! Lasi on iittalan Essencen kuohuviinimalja 🙂 Niitä myydään melkein jokapuolella mm; Stockmann, Anttila ja Sokos yms 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *