Zürich part 2

Vielä muutamia maisemakuvia kauniista Zürichista. Viimeisenä lomapäivänäni sää oli ihan mieletön ja oli ihanan rauhallista kierrellä kaupunkia auringonpaisteessa 🙂 Nyt on siis palattu taas arkeen ja seuraavaan reissuun lähdetäänkin poikaystävän kanssa yhdessä. Seuraava miniloma koittaa parin viikon päästä! Kyllä tuli taas huomattua, että kuinka tärkeää on kunnon kengät kaupugilla tallustellessa. Kauhulla muistelen vain mm Lontoon reissuamme, jonne olin ostanut uudet tennarit ja ne niin kovin mukavasti hiersivät jalkaparkani heti kipeiksi.
IMG_2036.JPG
Desktop9.jpg
Desktop8.jpg
IMG_2031.JPG
IMG_2052.JPG

Pictures from the last day of my vacation.


Sisältää yhteistyölinkkejä/Adlinks 
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Zürich part 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *