What´s Up

Eilen illalla myöhään tosiaan kotiuduin ja olipas ihanaa, kun vastassa kentällä oli poikaystävä ja koiramme! Halin koiruutta niin paljon, että kaveri alkoi jo ahdistumaan ;D 
Aamulla oli kyllä hieman unihiekkaa silmissä ja ihan en kyllä ensimmäisenä ollut toimistolla. Käytiin koiran kanssa pitkällä aamukävelyllä ja vitsit, kuinka kauniit syksyn värit onkaan vallanneet Suomen poissaoloni aikana! Työpäivä meni todella nopeasti ja töiden jälkeen kävin hakemassa postista pikku paketin (josta lisää pian) sekä ruokakaupassa. Yllätyin ihan itsekin, kun pitkästä aikaa teki mieli tehdä ruokaa! Yleensä meillä mies on kokki.
Kaikkea kivaa on tiedossa tällä viikolla, mutta ihaninta olla vain tässä sohvalla omassa nurkassani rakkaiden kanssa ❤ Treenailemaankin pitäisi mennä, mutta kumma juttu, että kaikki muu ajaa jumppailujen ohi 😉 Tällaista ajatusten virtaa tänään, huomenna vimeiset reissukuvat ainakin tulossa.
IMG_2057.JPG
Zurich järvi eilen sunnuntaina – Lake Zurich yesterday
I´m so glad to be back home with my boys.
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “What´s Up

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *