Last morning

Viimeinen loma-aamu alkoi näissä merkeissä hotellilla Zurichissa (yövyin tässä hotellissaimp?type(inv)g(11769638)a(2042464)). Lentoni on vasta illemmalla, joten pääsin vielä kiertelemään kauniiseen kaupunkiin auringonpaisteessa (ainakin tätä kirjoittaessa paistoi) 🙂 Onni oli myös vastapäinen Starbucks, josta kahvihirmu sai aamulattensa!
On kyllä niin hirmuinen koti-ikävä! Matkustaminen on todella ihanaa, mutta kyllä oma koti kullan kallis voittaa aina 6-0 🙂 Tuli ihan itku, kun poikaystävä lähetti aamulla videota koirastamme 😀 Jep, herkkis, mikä herkkis! Ihania muistoja jää tästäkin matkasta, mutta ihanaa mennä taas kotisohvalle molempien rakkaiden viereen.
IMG_2005.JPG
My vacation has ended, today I´m flying home.

4 kommenttia “Last morning

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *