Sandro

Minulle täysin uusi merkkituttavuus on Sandro. Törmäsin liikkeeseen täällä ja ihastuin täysin! Mallistosta löytyy kaunita leikkauksia ja ihania yksityiskohtia. Luzernin liikkeestä en ostanut mitään, mutta merkillä löytyy liike myös Luganosta sekä Zurichista, jonne ollaan vielä menossa. Katsotaan siis josko uskaltaisin mennä ihan sovituskoppiin saakka 😉 
IMG_1784.JPG
Desktop6.jpg
Onko merkki teille tuttu?
I have a new designer crush; Sandro
Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Sandro

 1. En ole ennen kuullut tästä merkistä, kiitos kun jaoit tämän! 🙂 Vaatteet näyttävät ajattomilta ja silti niissä on sellaisia yksityiskohtia, jotka tekevät niistä persoonallisia ja mielenkiintoisia. Minä tykkään ainakin tosi paljon!

 2. Ma olen kuullut ja kivalta nayttaa! Ranskassa naita liikkeita on aika monessa paikassa, ja mulla on ollut jopa yksi tuttu tuolla toissa. Mutta olitpa kauniin mekon tuohon kollaasiin loytanyt. Itse en ole sielta ikina mitaan ostanut, mutta mielessa on etta laadukkaita tuotteita taitaa olla kyseessa.

  1. Jotenkin tämä ei Ranskassa koskaan osunut silmiini, nyt vasta haahuilin ihan vahingossa liikkeeseen sisään 😉 Vaikutti kyllä laadukkailta nämä!

 3. Sandro on aivan mahtava, suosittelen! Itseltäni löytyy kaapista merkin mekko ja jakku ja en voisi olla enempää tyytyväinen. Varmasti lisään merkin yksilöitä kaappiini, kun seuraavan kerran Sandro osuu matkan varrelle.:)

 4. Täältäkin löytyy Sandron (Ja Majen ja Josephinen!) tykkääjä! :)<br />
  Minulta löytyy merkin valikoimista niin mekkoja, neuleita kuin silkkipaitaakin, tällä hetkellä himoitsen merkin ihania takkeja! 🙂

  1. Ooh, Majea ihastelin Luganossa &hearts; Niin ihania löytöjä, mitenhän en ollut aiemmin törmännyt!! Vielä siis tuo Josephine pitää etsiä käsiin,kiitos vinkistä kaunotar 🙂

 5. Sandro vaatteet ovat tuttuja täälläkin. Käypä kotiin palattuasi testaamassa myös ravintola Sandron brunssia (4. linja). Toimii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *