Close-up

Tässä vielä lähikuvaa uusista syysnilkkureistani, jotka eilisessäkin postauksessa jalassa. Olen ollut löytööni super tyytyväinen, nämä ovat niin mukavat jalassa ja sopivat niin hameiden, kuin housujenkin kanssa 🙂
IMG_1526.JPG
Close-up from my fall shoes. These are super comfy and I just love these!

Elina / Place for Dreams - -

9 kommenttia “Close-up

  1. Aivan ihanat! Tosi siistin näköiset ja nuo korotkin on ihan käytännölliset arkeen. Itse katselin Zarassa vähän samanlaisia, mutta omaa kokoani ei ollut saatavilla. Elin nimittäin vielä viime viikon tiistaina ballerina -vaihetta ja nämä kylmemmät ilmat pääsi täysin yllättämän 😀 Enkä omista tällä hetkellä, kuin kesäkenkiä ja talvibuutseja! Nyt siis suuressa hakusessa siistit syysnilkkurit 🙂

    1. Kiitos! Siis korot ovat niin mukavat, jalka ei väsy yhtään näillä 🙂 Haha, kyllä minäkin sinnittelin mahdollisimman pitkään ballerinoilla 😉

    1. Sanos muuta! Nämäkin löytyi ihan vahingossa työmatkalla 🙂 Suomessa olin kiertänyt jo liikkeitä ympäriinsä ilman mitään kivojen löytyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *