Hanging with my two favorite Boys

Laatuaikaa rakkaiden kanssa, vaikka tämän sanoessani poikaystävä kysyi, että ”ai sun läppärin ja kameran” 😉 Ei sentään, kyllä lempparipojat on koira sekä poikaystävä ❤
Katsokaa tarkasti, kuinka reipas koira meidän perheeseen kuuluu ;D
IMG_1343.JPG
//Takki Massimo Dutti // Farkut Pimkie // Paita Ralph Lauren // Kengät Converse // Huivi Your Face //
IMG_1348.JPG
IMG_1358.JPG
IMG_1366.JPG
IMG_1367.JPG
IMG_1359.JPG
”Kanna kotiin, jooko”
Quality time with my loves, can you see how energetic our little fur ball is ;D

27 kommenttia “Hanging with my two favorite Boys

 1. Ihana tuo teidän hauva! Oon itse hommaamassa juurikin pomeraniania niin kysyisinkin, että mistä te löysitte omanne ja kestikö kauan odottaa? 🙂

  1. Kiitos Luru &hearts; Voi apua, koiran saaminen oli vaikeampaa, kuin uskoinkaan!! Kävin kaikki suomalaiset kennelit läpi ja mistään ei meille onnistanut, luulen syyn olevan se, että me emme halunneet näyttelykoiraa, vaan ihan kotikaverin, kenestä huolehtia &hearts; Plus meillä ei ollut aiemmin koiraa, joka taisi olla &amp;quot;huono asia&amp;quot; kennelten mielestä? Tiedä tuota, mutta vaikeaa se oli!! Suomen kennelit loppuikin sitten kesken ja aloin ottamaan selvää ulkomaisista kenneleistä (suomalaisten kennelien sivuilla on usein linkkejä, joten uskalsin niiden perusteella lähteä kyselemään). Noh, oli jo lähes tulkoon menettänyt toivoni, kunnes Unkarista meille vastattiin, että pentu olisi siellä vailla kotia &hearts; Siitä alkoikin kova googlailu ja selvittely tuosta koko prosessista ja lopputulos kuitenkin ihan paras! Meillä on nyt terve rakas pallero ollut jo yli 5vuotta &hearts; Meidän pommi on siis ns värivirheinen ja liian iso, joka ei haittaa meitä laisinkaan, mutta joiltain himokoiraharrastajilta saadaan siitä kuulla (joillain mennyt vähän yli tämä koirarakkaus) haha<br />
   <br />
   No mutta laita ihmeessä meiliä jos haluat kuulla lisää, tästä riittäisi juttua vaikka kuinka ja paljon ;D Ja siis vieläkän en vastannut kysymykseesi kauan kesti odottaa; Liian kauan, sitä, kun aloin kenneleitä &amp;quot;tosi kyseessä&amp;quot; selailemaan ja siihen, kun pallero oli vihdoin sylissäni; melkein puoli vuotta!

  2. Mullakin on tavoitteena saada ihan kotikoira, en noista näyttelyistä ymmärrä mitään 🙂 mutta tää rotu on aivan suloinen ja netti keskusteluiden perusteella kiltti mutta puolensa pitävä ja haukkumis herkkä. Tietty riippuu koirasta 🙂 millainen teillä on tämä luonteeltaan? 🙂 onko lapsiystävällinen? Ens kesäksi olisi tarkoitus hankkia pommi , siks oon näin ajoissa kyselemässä että löytyisi vinkkejä tähän koirarotuun. Oon katsonut jo monia kasvattajia Suomessa mutta en oo vielä spostia laittanu heille. Toivottavasti munkin unelma toteutuu ja saisin oman tällaisen ens kesänä. 🙂

  3. Kyllä on haukkuherkkä, mutta niimpä taitaa olla melkein kaikki pikkukoirat! Olen huomannut, että mitä pienempi kokoinen pommi, sitä enemmän haukkuu! Meillä siis melko rauhallinen kaveri moniin verrattuna 😉 Lapsiystävällisyydestä vaikea sanoa, sillä meillä ei ole oikein tottunut lapsiin, kun ei omis / lähipiirissä ole. On kyllä super mustasukkainen minusta, esim ottaessani tutun vauva syliin, meinasi koira seota. Tällöin vietiin vain toiseen huoneeseen. Vähän isommille lapsille saattaa murista, jos juoksevat esim lujaa ohi tms, mutta on kyllä tottunut nyt aikuisiällään lapsiin, kun ollaan oikein yritetty lapsien sekaan viedä. En kyllä silti jättäisi koiraa kahdestaan taaperoikäisen kanssa, sillä lapset aika arvaamattomia ja pommit taas melko herkkiä (esim jos hännästä vetäisi tms). Mutta luulempa, että kaikki on totuttelukysymyksiä vain! Suosittelen alkamaan vain ajoissa soittelemaan kasvattajille ja kyselemään tulevista pentusuunnitelmista, näin jäät mieleen heille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *