Not inspired

Moikka! Varmaan näkynyt täällä blogissakin, että viimeaikoina inspiraatio on ollut kateissa. Haluaisin niin paljon enemmän tältä rakkaalta harrastukseltani, mutta tunnit kellossa ei yksinkertaisesti riitä. Monet saattavat luulla, että blogin ylläpito ei paljoa vaadi, mutta esimerkiksi kivojen (ja omaankin silmään kelpaavien) asukuvien otto sekä kuvien julkaisu vie useita tunteja. Sama pätee mihin tahansa, jos haluat itse ottaa laadukkaat kuvat ja saada ne blogiin asti. Usein saatat tuhrata monta tuntia aikaa kuvien ottoon ja vasta koneella huomata kaikkien olevan täysin pieleen menneitä. Tuntuuko turhalta!? Varsinkin jos vapaa-aikana olisi kiva myös viettää laatuaikaa koiran, poikaystävän, tai muiden rakkaiden kanssa, mutta tyttö istuukin nenä kiinni kamerassa ja läppärissä lähes a i n a.
Olen paljon yrittänyt panostaa viimeaikoina kuvaustaitoihini, sillä ilman hyviä kuvia en itse tai ei varmasti muutkaan jaksa täällä käydä. Kuitenkaan en saa aikaiseksi haluamaani lopputulosta. Tämä siis vaatii vielä niin paljon paneutumista valokuvauksen saloihin, ettei tosikaan. Nyt stressaa jo sekin, että pian eletään taas pimeää vuodenaikaa, jolloin sen muutaman tunnin, kun luonnonvaloa riittäisi valokuvaamiseen, istun toimistolla siellä ihan oikeissa töissäni. 
No se riittäköön tästä aiheesta, kiitos sinulle jo etukäteen jos pysyt täällä matkassa myös näinä hetkinä, kun bloggaajan inspiraatio on kateissa ja blogin sisältö heikompaa.
Postaustoiveita saa toki esittää, niiden toteuttaminen voi olla jopa normaalia nopeampaa näiden hetkien alla, jolloin inspiraatio täysin kateissa 😉
IMG_1305.JPG
Me & My serious face ;D
I don´t feel inspired as you can probably see from the latest posts. There isn´t just enough time to upkeep this blog the way I would want to. I´m trying to be better blogger and always upgrade myself but sometimes you just don’t´n have enough time and feel inspired. So thank you for reading even though the quality isn´t always that good. 

19 kommenttia “Not inspired

 1. Mullakin on inspis vähän hukassa valokuvaamisen kanssa. Tsemppiä sulle sen innostuksen ja inspiraation löytämiseen :)<br />
  <br />
  minttusblog.blogspot.fi

 2. Feel you, samoja fiiliksiä täälläkin. Vuorokauden tunnit tuntuu vain loppuvan kesken. Jäin katsomaan tämän postauksen kuvaa pitkäksi aikaa, siinä on jotain todella kaunista ja runollista 🙂

  1. Sanos muuta, kelloon kiitos pari extra tuntia lisää ;))<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen, ajattelin että tässä niin mutruinen ilme, että sopii tähän aiheeseen hyvin 🙂

 3. Voi tsemppiä ihana-Elina! :-)<br />
  Täällä ainakin yksi, joka odottaa mielenkiinnolla postauksiasi. 🙂 Ne ovat ihanan monipuolisia.<br />
  Mukavaa keskiviikkoiltaa kaunis! 🙂

  1. Ihana LeAnn, kiitos tuhannesti ihanasta ja niin piristävästä kommentistasi &hearts; Upeaa torstaita sinne sateesta huolimatta!!

 4. En mä kyllä ole huomannut tänne asti sun inspispulaa 🙂 Mut toisaalta mulle kyllä kelpaa aika pienet jutut, mitä blogeihin tulee. Kaiken ei tarvi olla suurta ja mahtavaa. Oikeestaan tykkään eniten blogeista, joissa ei kokoajan ole kaikki suurta ja mahtavaa.. eihän ole omassanikaan :D<br />
  Kehitystä sun asukuvissa on ihan selkeästi, ne on todella kauniita! Tuokin kuva tuossa 🙂 Eikä kuvia tarvi mun mielestä olla mitenkään kovin montaa, vaikka mielelläänhän sitä toki niitä katselee. <br />
  Olen kyllä ihan samaa mieltä kaikesta, mitä sanot. Kuvien suunnitteleminen, ottaminen, käsittely ja bloggaaminen ylipäätään vie aikaa ihan järjettömästi. Joskus sitä miettii, että ei sitten mitään järkeä koko hommassa :D<br />

  1. No hyvä kuulla ja parempi toki ettei se ole näkynyt! Olet kyllä täysin oikeassa, jotenkin sitä vain asettaa itselleen riman liian korkelle, vaikka ei todella samoja asioita lukemistaan blogeista odota 🙂 Voi vitsit, sinulta ihana huippukuvaaja tuo on melkoinen kohteliaisuus, kiitos siin ihana ja niin kivaa jos kehitystä on ollut huomattavissa! <br />
   <br />
   Hahaa, sitä todella välillä miettii, että onko tässä mitään järkeä ;D Mutta silti tähän on vain jäänyt niin koukkuun, etten tiedä osaisiko olla tuhraamatta kaikkea vapaa-aikaansa tuohon kaikkeen 😉 Harrastuksensa kullakin ;D haha

 5. Mulla vähän samat fiilikset, blogi vaatii paljon aikaa ja tuntuu, että aina on niin kiire. Myös pimeä talvi jännittää… valoisa aika kotona rajoittuu lähinnä viikonloppuihin, vielä kun en ole rohkaistunut kuvailemaan asukuvia lounastunnilla! 😉

  1. Hahaa, harmi kun meillä ei ole työpaikat lähekkäin, tehtäisi muuten kuvauslounaita ;D<br />
   <br />
   Tsemppiä sinnekin, kai tämä on meidän työssäkäyvien suomalaisten bloggaajien syndrooma, minkäs teet kun asut pimeässä maassa 😉

 6. Ymmärrän tunteen! Ite otan välillä jo ihan stressiä postauksista, kuvista jne. Toisinaan on ihan liikaa kirjoitettavaa ja toisinaan taas inspiraatio täysin hukassa. Kaippa tämä lienee bloggaamisen arkipäivää?!

  1. Joo kyllä menee niin laidasta toiseen, välillä pää vain pursuilee ideoista ja huomaat uusia postauksia olevan luonnoksissa useampia, toisinaan taas tyhjyys valtaa pään eikä meinaa mitään kivaa saada luotua.. Kaipa tämä on ihan normaalia, onneksi tuli vähän &amp;quot;avauduttua&amp;quot;, niin tajusin kuinka yleistä tämä on ja kuinka hölmöä tästä on ottaa stressia &hearts; Kiitos siis ja tsemppiä myös sinne!

  1. Jospa uuden kihartimen myötä tekisin videota (katsotaan uskallanko) ;D Mutta ainakin kuvien kera voisin hiuspostausta tehdä, kiitos toiveesta 🙂

 7. Varmasti se inspiraatio taas jossakin vaiheessa löytyy, älä stressaa liikaa siitä, kyllä me lukijat täällä pysytään ihana&hearts;

  1. Voi kiitos ihanuus unns &hearts; Kiitos myös siitä, että olet täällä niin pitkään vieraillut ja jättänyt ihania kommentteja &hearts;

 8. Hauska nähdä jonkun muunkin blogissa vakavaa naamaa, itselläni kun oli samanmoinen tänään 😀 <br />
  <br />
  Minuakin hirvittää tuleva pimeys. Nyt jo niin harmaan hämärää että voihan surku :/

  1. Hahaa, mitäs me mutrut ;D <br />
   <br />
   Joo, muuten kyllä tykkään pimeistä illoista yms syksyisistä asioista, mutta ne eivät oikein sovi tähän bloggaamiseen ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *