Change of hair

Huomenna pääsen taas kampaanjan penkkiin ja tarkoituksena lyhentää taas lisää sekä hieman tummentaa väriä (jaiks!). Olen lähes koko ikäni leikannut vain vähän sekä värjännyt melkeimpä vain muutamia vaaleita raitoja. Tämä on siis todella poikkeuksellista! Mutta Coco Chanelin sanoin ” A Woman who cuts her hair, is about to change her life”.
Elämässäni on tapahtunut vaikka mitä muutoksia tämän vuoden aikana, joten pitäähän sen ulkonäössäkin näkyä 😉 Nauroin katketakseni, kun katsoin eilen Huippumalli haussa ja siinä sanottiin eräälle, kuka itki pitkien blondien kutrien perään, että oli aikakin jo luopua tuosta ”kotirouva lookista” ;D 
ddfe09a9d49710ef87fcfb6786e388e8.jpg
Tässä värimaailmaa, jota lähdetään hakemaan kuitenkin ihan raidoittamalla.
07d9a450d279f2e07b536eadefd19932.jpg
a8be6cb7ffb4f956240f457b3f73ca9d.jpg
b405c57c486e260514fc9b045a445e34.jpg
 kuvat pinterest


Tässä vielä kuvaa, kuinka vaalea olin viime kampaajakerran jäljiltä, kun laitoimme tyveen raitoja 
(toki sopi kesäaikaan hyvin!)
IMG_0730.jpg
Tomorrow I´m about to add some darker shades to my hair color.
Elina / Place for Dreams - -

9 kommenttia “Change of hair

  1. Oi, suunnitelmat näyttävät ainakin ihan superhyvältä! Alkoi jo omankin blodin sävytys syksyisempään tyyliin mietityttämään 😉

  2. Voi vitsit, sulla on ihan tismalleen samat väriajatukset kuin mulla! Oma kampaaja on parin viikon päästä, ja olen klikannut talteen ispiskuviksi just samanlaisia kuvia. 🙂 Innolla odotan lopputulostasi, joten vilautathan sitä heti blogissasi, niin voin valmistautua omaan kampaajakäyntiini!! 🙂

    1. Oii, huomiseksi yritän saada kuvan hiuksista blogiin (instagramissa oli jo näkyvissä) 🙂 Eli ihan en näin tummaksi uskaltanut vetäsitä, blondilla jatketaan vieläkin, hieman tummemman sävyisenä vain ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *