Bright Now

Olipas mukava palata eilen matkalta kotiin, kun minua odotti iki-ihanan Lumenen paketti. Lumenella todella tiedetään, että mikä saa väsyneen tytön piristymään, KIITOS!
Tuotepaketti sisälsi heidän uuden sarjansa Bright Now Vitamin C -tuotteita. Testihetki tuotteille sopikin täydellisesti tämän matkaajan kasvoille! Vaikka matkalla ei sinänsä mikään vetäisi voimia, niin huomaan silti aina ihon olevan todellista kosteutusta sekä piristystä vailla kotiin palatessa. Nämä Lumenen Bright Now sarjan tuotteet lupaavatkin suomalaisen lakan ja C-vitamiinin avulla kirkastaa ihoa sekä suojata ikääntymisen merkeiltä. 
IMG_0948.jpg
IMG_0950.jpg
 Aloitin kasvojeni tehohoidon tuolla Bright Now naamiolla, joka virkistää ja kirkastaa väsynyttä ihoa. Tuote antaa iholle myös kosteutusta, jota oma ihoni todella kaipasikin.
IMG_0957.jpg
Jatkoin naamion jälkeen levittämällä kasvoille Bright Now heleyttävää BB tehohoitoa, jonka jälkeen viimeistelin ihoni hemmottelun sarjan päivävoiteella. Kalpean ja kuivan matkustuksen jälkeisen ihon jäljiltä, todella tuntui, että kasvoni ”palasivat elävien kirjoihin” 🙂
IMG_0958.jpg
IMG_0963.jpg
Ripsivärit pääsevätkin vasta tänään testiin, kun saamme kotimme täyteen rakkaimpia ystäviämme juhlan merkeissä. Pitääkin toivoa siis huomista todella aikaista herätystä varten, että Bright Now tuotteet elvyttävät kasvoni kirppistelyä varten kuntoon 😉
I got some new Lumene products from their new Bright Now series. Check out for example the Bright Now Vitamin C BB serum from here. These products are all about the finnish cloudberry 🙂
Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *