Kylpyhuoneen koukut

Kävin katsomassa naapurillani koukkuja, joita putkiremonttimme urakoitsijat olivat sinne asentaneet. Ja voi järkytys, ne olivat melko kamalat! Nyt siis pitäisi ehtiä rautakauppaan ostoksille ja etsiä kivat koukut.
Olen huomannut, että pyyhkeitä säilytämme koko ajan patterilla, sillä ne kuivuvat siinä hyvin ja ovat ihanan lämpöiset, kun niitä suihkun jälkeen käyttää. Alkuun ajattelin, ettemme tarvitsisi varsinaisesti suihkupyyhkeille koukkuja, kunhan käsipyyhkeelle. Nyt kuitenkin äidin järjenäänen jälkeen tajusin, että voihan koukkuihin muutakin ripustaa, kun pyyhkeitä 🙂
1e14352018cbbd47da79fcde8b6fad8f-1.jpg
Photo credit Stadshem
Mistä siis saisi kivoja koukkuja tai minkälaiset sinä asentaisit valkoisen laatan kaveriksi?
Looking for bathroom hooks.
Elina / Place for Dreams - -

19 kommenttia “Kylpyhuoneen koukut

 1. Meillä on ihan samannäköiset koukut kuin kuvassa. Nämä löydettiin k-raudasta smedbon valikoimasta, kuten myös wc-paperiteline.

  1. Kiitos vinkistä, tykkään noista yksikertaisista kauniista koukuista todella paljon! Pitääkin mennä siis K-Rautaan visiitille 🙂

 2. Olen pohtinut ihan samaa…googlasin ne mitkä kuuluvat urakkaan ja ne on kyllä niin kamalat etten tiedä kuka on kehdannut ne edes tuohon tarjota: suoraan koulun vessasta ikuisuus sitten. Nuo kuvassa olevat on kyllä melkoisen kivat..

 3. Mulla on vessapaperirullia tuollaisessa kuvan tyyppisessä korissa roikkumassa koukussa, se on ollut kätevä idea!

  1. Hei joo, meilläkin oli ennen remppaa 🙂 Pitääkin saada koukkuja seiniin sen verran, että mahtuu tuo pussukka takaisin, kiitos vinkistä!

 4. Nuo kuvan kaltaiset ikean koukut ovat olleet todella hyvät (ja halvat)! Pysyvät tukevasti ja ovat tyylikkäät, sopivat varsinkin jos kylppärissä on muutakin &amp;quot;harjattua rosteria&amp;quot;. Muutenkin kannattaa panostaa varusteiden yhteensopivuuteen niin saa erittäin harkitun yleisilmeen.<br />
  🙂

  1. Hei kiitos kun kerroit kokemuksista, kun aloin miettimäänkin juuri niiden Ikean koukkujen kestävyyttä 🙂 Olet täysin oikeassa, kaiken pitää sopia yhteen &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *