The perfect Pair

Syysnilkkurit ovat olleet ostoslistallani jonkin aikaa jo, sillä vuosi sitten ostetut nilkkurit hajosivat jo samana talvena! Nämä uutukaiseni löysin Magasin du Nordin (Kongens Nytorv 13, 1095 København) aleista -70% lappusella varustettuna, joten kauaan en ostoa harkinnut 😉
IMG_0777.jpg
IMG_0779.jpg
Shoes Billi Bi
Nahkanilkkurit vain n 40€, hulluhan olisin ollut jos näitä en olisi ostanut ;D
New in; Shoes from Billi Bi.

9 kommenttia “The perfect Pair

 1. Upeat! 🙂 Tuollaiset kelpaisivat tännekin. Mun BilliBin balsut on kestäneet ihan älyttömän hyvin, joten silläkin tuon merkin nilkkurit kiinnostavat.

  1. Kiitos! Sanos muuta, mielestäni merkin kengät myös todella laadukkaita 🙂 Olen iskenyt silmäni myös merkin moniin saappaisiin!

 2. Itsekin ollut etsinnässä tuon malliset nilkkurit- teit hyvän löydön varsin mukavaan hintaan :).<br />
  <br />
  Löysin juuri blogisi-hyvä, täällähän on kiva fiilis :)! Ja tervetuloa kurkkaamaan minun blogiani <a rel="external nofollow" href="http://www.villahummelholm.blogspot.com&quot; target="_blank">www.villahummelholm.blogspot.com</a><br />
  <br />
  Hyvää alkavaa uutta viikkoa!

 3. Siis IHANAT! Just eikä melkein mun kengät.. nimim. täydellisiä nilkkureita metsästämässä eikä vaan löydy 🙁 Nuo olisi just ne! Mullahan on BilliBin mustat pitkävartiset saappaat olleet ihan luottokengät jo muutaman talven..

  1. BilliBi taitaa todella olla monien kehujen arvoinen merkki 🙂 Olin kyllä niin onnessani, kun nämä satuin löytämään! Luulin ensin, että käänsin kurssin päässäni väärin, sillä nämä oli niin halvat ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *