Copenhagen

Kotiuduttu ollaan upeasta Kööpenhaminasta. Kyllä kertaalleen kaupunki vain vei sydämeni! Ensimmäisen työpäivän jälkeen kävin kiertelemässä kaupungilla maisemia katselemassa sekä vähän ostoksilla. Toisena päivänä shoppailu jatkui ja lupaan pian kuvia ostossaldosta, joita Instagramin (placefordreams) puolella onkin jo vilahdellut 🙂
Keskiviikko oli hieman sateinen päivä, mutta torstaille tuli onneksi kaunis auringonpaiste. Kuvia nyt vain tuolta keskiviikolta, jolloin taivas oli suomalaiselle tuttu harmaa ;D Harmaudesta huolimatta en voinut olla ihastelematta kauniita taloja sekä tyylikkäitä (pyöräileviä) ihmisiä.
SAM_0013.jpg
SAM_0015.jpg
SAM_0017.jpg
SAM_0018.jpg
SAM_0021.jpg
SAM_0023.jpg
Ok, I´m in love with Copenhagen. Could I please move there? 😉

6 kommenttia “Copenhagen

  1. Ihania kuvia! Mulle tulee näistä kuvista ikävä Norjaan, kun esimerkiksi nuo talot veden äärellä on aika samanlaisia kuin poikaystäväni kotikaupungissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *