Markkinoilla

Käytiin tänään kurkkaamassa Narinkkatorilla alkaneet kansainväliset markkinat. Menin sinne toiveissa löytää uusi korikassi (joo, lisää vain niitä haluan), sillä viime vuonna niitä tuolla kuulemani mukaan myytiin. Korikassia ei löytynyt, mutta eipä tuolta tyhjin mahoin käsin lähdetty kuitenkaan pois 🙂
IMG_0406.jpg
IMG_0407.jpg
IMG_0417.jpg
Tuli ikävä Ranskaan, kun kuuli kieltä ja näki näitä herkkuja!
IMG_0419.jpg
IMG_0421.jpg
IMG_0422.jpg
IMG_0428.jpg
IMG_0430.jpg
Italian edustajilta päädyttiin ostamaan välipalaa, nam kuinka hyvää!
Hiljattain+pa%CC%88ivitetty3.jpg
Cannoli toimii aina.
IMG_0438.jpg

Markkinat ovat loppuviikon Narinkkatorilla, sinne siis jos herkkuja kaipaatte! Huomenna ajattelin töiden jälkeen käydä hakemassa ehdotonta herkkuani, nimittäin kuminajuustoa 🙂
”International market in Helsinki Finland. Most of the products have to come from ”the terroir” (the land) of the stall holder and are produced by small organisations such as family businesses, farms or small factories where traditional methods are used, maintaining high standards of quality.Each traders will have a flag from their respective country raising on the top of their stall.”
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Markkinoilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *