Turkuilua

Lauantaina tehtiin ystävien kanssa maakuntamatka Turkuun ja matkalla pysähdyttiin myös sisustusostoksille.
Kyllä Suomessa on vaan niin kaunista maaseutua 🙂
IMG_0352.jpg
20130805-2224101.jpg
20130805-222410.jpg
Nahkarakkaus (Riviera Maison)! Tämänlaisen työtuolin haluan seuraavaan kotiimme.
IMG_0342.jpg
 Suloinen Riviera Maisonin liike, josta tein myös pienen löydön 🙂 
Loviisan Aitasta suunnattin Turkuun.
IMG_0355.jpg
Tintån pizzat maistuu aina.
IMG_0360.jpg
IMG_0367.jpg
Suloinen Turku! Ikäväksemme saimme vain huomata, että suurin osa kivoista kaupoista on kesälauantaisin kiinni, nyyh! Myös kahvilat sulkivat ovensa ihmeen aikaisin..
Muuten oli huippu reissu ja kivoja ostoksia tuli tehtyä. Sain vihdoin ne ostoslistalla olleet Espandrilloksetkin aleista 🙂 Instagram seurailijat näkivät myös paitalöytöni <3
Some pictures from our road trip.
Elina / Place for Dreams - -

7 kommenttia “Turkuilua

  1. Saitko luvan ottaa kuvia? 😮 Tunnen nimittäin omistajat ja siellä sisällä ei sais kuvata.. siellä on oikeen kieltomerkit.

    1. Aa, voi apua! Kuvailin kyllä ihan avoimesti, kassan nähden? Luulisi heidän siis sanovan, mutta pitää poistaa nämä kuvat kun pääsen koneen ääreen :/ Tämänhän luulisi olevan vain hyväksi paikalle, mutta pitää ehdottomasti poistaa kuvat! Kiitos, kun kerroit!

    2. Nyt Aitasta sisältä otetut poistettu 🙂 En muuten nähnyt kieltomerkkejä ja siellä oli moni muukin kamera kädessä? Harmittaa kyllä, jos oikeasti kuvaaminen kiellettyä..

    3. Ei ole kieltomerkkejä ja olen kysynytkin työntekijöiltä että saako kuvata ja kyllä on saanut:) T. tunnen myös omistajat ja käyn hyvin usein

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *