Problem solving

Joku teistä saattaa vielä muistaa, kun esittelin täällä makuuhuoneeseemme asentamaamme tankoa. Tankohan asennettiin syystä, että poikaystävän vaatteita ei enää löytyisi ruokapöydän tuoleilta ym. Eli hän voisi heivata vaatteensa tuolle tangolle, jossa ne eivät häiritsisi silmää. 
Noh, viimeaikoina vaatteita on silti löytynyt kaikkialta muualta, paitsi tangolta. Nyt asiaa helpottaakseni ostin vielä Granitista tuollaisia isoja S-koukkuja, jonka jälkeen vaatteiden ripustaminen on vieläkin helpompaa.
Minusta on mukavaa, vaikka siisteydestä pidänkin, että koti näyttää myös asutulta. Siispä vaatteet tuolla muuten vaaleassa makuuhuoneessa sopivat oikein hyvin sisutukseenkin 🙂
20130728-1159012.jpg
IMG_0062.jpg
IMG_0066.jpg
// S-koukut Granit // Tanko Ikea //
Does your man leave clothes all over the place? This is your solution! 
If it´s easy to hang, even guys will do it ;D

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Problem solving

  1. Hei tuohan on hyvä idea että tanko olisikin seinällä, eikä vaan vaatehuoneessa koska miehen vaatteet ei kyllä iknä sinne asti löydä!

  2. Heh, meillä menee taas niin päin, että MINÄ jätän vaatteeni lojumaan ympäriinsä 😀 Välillä oikein huvittaa, kuinka tästä tytöstä on jäänyt kyllä uupumaan (ruoanlaittoa lukuunottamatta!) kaikki kodinhengettären geenit! 😀 Oivoi…

  3. Heh, meillä ei oikeastaan ole tällaista ongelmaa, paitsi että jostain syystä sängyn viereen tuppaa kasaantumaan pino herrasväen käytettyjä sukkia 😀 Mutta tämä tanko olisi kyllä kiva idea omaankin kotiin, siihen voisi ripustaa aina seuraavan päivän vaatteet illalla valmiiksi ja säilyttää aamutakkiakin! Laitetaan harkintaan 🙂

    1. Hehh, tarvitset pyykkikorin siihen sängyn viereen ;))) Joo, voihan tuohon itsekin ripustella, ollut meilläkin vaikka missä käytössä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *