Dinner for Two

Eilen hemmoteltiin itseämme oikein kunnolla ajan kanssa kokatulla illallisella. Tai no, poikaystävä kokkasi ja itse kävin sillävälin kukkaostoksilla ym 😉 Kylläpä oli muuten nälkä jo illalla, kun käytiin päivällä 8km lenkillä. Olin aika hapoilla, kun yritin pysyä tuon toisen perässä (jep, rapakunnossa).
Minullahan silloin reilu vuosi sitten sanoi lonkka poks ja vasta nyt keväällä uskaltauduin ensimmäisille lenkeille. Olen ottanut todella varovasti ja juossut vain n.5km lenkkejä. Huomasin heti, kun tehtiin hieman pidempi lenkki, että lonkka (ja myös toinen polvi) alkoi vihoittelemaan :/ Ei tässä näköjään mitään maratoonaria minusta enää tule ;D

IMG_0048.jpg

IMG_0045.jpg

IMG_0052.jpg
”Everyone needs a plan B” 😀 Ihan paras punkku!
IMG_0053.jpg
20130728-115901.jpg
IMG_0078.jpg

Näillä eväillä jaksoi silittää vielä illalla verhot. Olen aina ihaillut, kuinka joissain blogeissa on silittämisestäkin saatu kauniita kuvia ja romantisoitu ajatus.. Itsehän en voi sietää silittämistä ja vaikka kuinka yrittäisin virittäytyä kunnon kodinhoitajafiilikseen, niin ei vain toimi ;D
Silittäminen ei vain ole minun juttu.
My boyfriend made us dinner last night. Delicious Indian food!
Gotta love a man who can cook <3

9 kommenttia “Dinner for Two

 1. Voi miten herkullista ruokaa! Kelpaisi tännekin tuommoinen ateria. 🙂 Silittäminen on todella ärsyttävää, mutta meillä on nyt lainassa se semmoinen höyrysilitys-laite, joka toimii ihan mielettömän hyvin! Paremmin kuin ostos-TV:kään väittää. Se helpottaa elämää. Taidan hankkia ihan itsellenikin semmoisen.

  1. Oli kyllä tosi hyvää 🙂 Ekaa kertaa tehtiin itse Intialaista! Oi, se höyrylaite on käynyt täälläkin mielessä 😉

 2. Ihan samat ajatukset itselläni silittämisestä. Ei vaan innosta. Imuroida voin kyllä ja pyyhkiä pölyjä mutta silitys…. =/<br />
  <br />
  t:Kati

 3. Jos Shiraz-rypäle miellyttää, kokeilepa Yellow Tailia! Se on myös australialainen viini. Tai ehkä olet jo kokeillutkin?

 4. Ihanaa, kun mies kokkaa! 🙂 &hearts; <br />
  Hih, vaan 5 km. No minä juoksen niitä tässä kokoajan ja kyllä ihan hiki tulee ja viimeiset metrit taistella saa. Että et sinä ny niin kamalan huonossa kunnossa ;)<br />
  <br />
  Mä en kans pidä silittämisestä, mutta ostettiin vuoden vaihteessa silityskeskus, jossa on sellanen höyrytyssuutin. Se on ollut ihan jees! Pitäs vaan olla se KH-huone, jotta sille ois fiksu paikka ja ei tarvisi kokoajan ottaa sitä kaapista, ja taas laittaa kaappiin.. Ei tuu niin paljon käytettyä, jos ei se ole kunnolla esillä 🙂

  1. Sanos muuta! &hearts; &hearts;<br />
   Hehe, vielä kun olin kunnossa, niin juoksin aina vähintään kympin, niin siksi ehkä tuo tuntuu nyt lyhyeltä.. Pitäisi oppia nauttimaan tuonkin pituisista lenkeistä, sillä mun romuluinen kroppa ei näköjään ole tehty juoksuun ;D<br />
   <br />
   Vautsivau, KH -huone olisi kyllä mukava, mutta ei todella vielä hetkeen ole meille ainakaan tulossa. Silityskeskus kuulostaa aika luksukselta &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *