Koirajuttuja

Rakasta koiraamme ei missään nimessä unohdettu matkan ajaksi minne tahansa, vaan hoitoon omien vanhempieni luokse. Vaikka siellä olot ovat todennäköisesti paremmat, kuin kotona, niin silti ikävöin koiraamme aina poissaollessa hirmuisesti.
Pitihän sitä siis herkkujen lisäksi ostaa muutakin kivaa rakkaallemme heti lomalta palattuani.
IMG_9958.JPG
Food ja Water kupit, joihin kaveri alkoi heti tutustumaan.
IMG_9960.JPG
IMG_9963.JPG
IMG_9965.JPG
Uudet valjaat, joista vastaavat olleet mustina meillä jo ainakin 4 vuotta käytössä. Niistä kuitenkin lukko sanoi itsensä irti, joten uudet oli vastaavat oli saatava. Ostettiin myös yhdet varastoon, sillä näiden myynti kuulemma lopetetaan Mustissa ja Mirrissä :/
IMG_9969.JPG
Niin väsynyt, ettei meinannut edes uutta herkkupalaa jaksaa syödä ;D
IMG_9972.JPG
Tänään käytiin vielä koirakaverien kanssa lenkkeilemässä ja nyt on todella vietetty laatuaikaa tuon karvapallon kanssa, ennen huomista töihinpaluuta.
Some new stuff for our little doggie <3 
Elina / Place for Dreams - -

7 kommenttia “Koirajuttuja

  1. Oi, pitää siis itsekin käydä täydentämässä valjasvarastoa. Nuo kun ovat olleet aivan parhaat. Meidän pikkuisella on ollut myös nuo samat kupit kuukauden verran, niin kauniit! 🙂

    1. Toisessa Mustissa ja Mirrissä taas kerrottiin heillä valikoiman säilyvän? Mutta ainakin osasta ollaan kaiketi lopettamassa tuon myynti :/ Siis todella ihan parhaat valjaat ja hihh, hyvät kupit teilläkin 😉

    1. Kerran vuodessa käytetään koira trimmaajalla (aina keväällä), eli nyt jo karva hieman kasvanut. Itse yritin kerran ajella, siitä ei tullut mitään, joten trimmaajalle viedään jatkossakin ;D Tai siis sielläkin kyllä karva ajetaan ihan koneella 🙂

  2. Söpöliini&hearts; Meidän Papulla on samat kupit 🙂 Ne näteimmät näkemäni tuollaiselle pikkuiselle sopivat kupit, harmittaa kun löydän aina muitakin nättejä (ja sisustukseen sopivia) kuppeja, mutta ne on tarkoitettu sitten aina jollekin pari kertaa isommalle koiruudelle…tuo meidän murunen kun ei edes suostu väärän kokoisista syömään, kun joskus vieisilla ollessa on jouduttu tarjoamaan muusta kuin omasta kupista ruoka, niin on jouduttu lopulta lusikalla ruokkimaan…hemmoteltu pallero 😀

    1. Nojoo, pieniä kauniita kuppeja on kyllä ollut vaikea löytää! Meidän edelliset oli ihan jotkut &amp;quot;ihmisten&amp;quot; normikupit, kun en löytänyt eläinkaupoista kivoja 😉 Hahaa, teillä on kyllä hemmoteltu murusta &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *