Marbella

Tehtiin viimeisenä matkapäivänä päiväreissu Marbellaan, johon kesti n tunti Benalmadenasta. Käveltiin kaupungilla sekä rantabulevardilla, jossa herkuteltiin tapaksilla ennen, kuin suunnattiin pidemmälle Puerto Banukseen.
IMG_9869.jpg
IMG_9871.jpg
IMG_9881.jpg
Mini burger tapakset olivat super suloisia!
20130717-224452.jpg
20130717-2244521.jpg
Hurautettiin siis taksilla käymään Puerto Banuksessa. 
Upea satama, hieman Monacon tyyliä 😉
IMG_9891.JPG
IMG_9894.jpg
IMG_9901.jpg
IMG_9905.jpg
IMG_9912.jpg
20130717-2244522.jpg
Suositelen ehdottomasti Puerto Banuksen aluetta, rantakatu oli täynnä merkkiliikkeitä sekä ihania ravintoloita, joista yhdessä käytiin pizzalla ennen shoppailua viereisessä Marina Banus ostoskeskuksessa. Rakastan myös yli kaiken katsella tyylikkäitä ihmisiä, joita tuolla alueella riitti!
Nyt ollaankin takaisin Suomessa vesisateessa, joten ihanaa muistella lomaa näin kuvien muodossa 🙂
Pictures from Marbella Spain. Most of all I loved Puerto Banus!

8 kommenttia “Marbella

  1. Kauniita kuvia ja maisemia! Oon aina halunnut käydä tuolla, mutta ei olla sinne asti koskaan sitten maltettu lähteä kun Torremolinoksessa ollaan oltu. Tosi ihanaa kyllä katsella näitä kuvia täällä vesisateessa, piristää mieltä! 🙂

    1. Olihan tuonne joo matkaa Benalmadenastakin, mutta me vaan päätettiin lähteä, kun kerran tuolla oltiin. Mutta tosiaan osa porukastammekin jäi talolle, eikä jaksanut lähteä mukaan ;))

  2. Oi jes ihanaa otan talteen kaikki vinkit kun meillä huomenna lähtö. Lähdemme sittenkin Benalmadenaan joten samoissa maisemissa tullaan liikkumaan 🙂 Näyttää että teillä oli ihana loma ♥

  3. Ihania matkakuvia olet postaillut. Itse olen Espanjassa ja Marbellassa käynyt viimeksi ihan nuorena. Nyt ei moneen vuoteen ole tullut perheen kanssa matkustettua kuin Ruotsiin. Pitääkin alkaa säästämään jos pääsisi itsekin noihin maisemiin vielä. Ihanan näköisiä nuo hampurilais tapakset. =)<br />
    <br />
    Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *