Aurinkoon

 Ensi viikkoiseen reissuun lähtee mukaan kunnollinen ihon suojauspaketti. Olen todella vaaleaihoinen, joten auringossa ei todella pysty paistattelemaan ilman kunnon kertoimia.
Olinkin siis iki onnellinen, kun sain Lumenelta reissuun mukaan kattavan paketin rasvoja ihoa suojaamaan! Kiitos ihanat Lumenelaiset <3
IMG_8882.jpg
Mukaan lähtee suojakertoimet 30, 20 ja 15 sekä After Sun.
IMG_8884.jpg
 Suojakerroin 30 on minulla ihan minimi loman aloitukseen.
IMG_8885.jpg
Alla olevalla duolla luulenkin pärjääväni hyvin loman ensimmäiset päivät. Jos loppulomasta iho sallii pienemmät kertoimet, niin silti levitän suojakerrointa 30 aina kasvoille sekä dekolteelle. Täällä ei ainakaan haluta sellaista ryppyistä rusinaihoa vielä tässä iässä ;D
20130705-181344.jpg
IMG_8890.jpg

Millä kertoimilla siellä otetaan aurinkoa? Vai onko joukossa niitä öljyjen ystäviä? 😉
Now I´m ready for vacation in the sunny Spain!
Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Aurinkoon

 1. Itselleni riittää yleensä kertoimet 10-15, ellen ole makoilemassa auringossa koko päivän. Mutta se onkin eri asia, jos menee vuoristoon. Suojakertoimesta 30 huolimatta niska paloi noin tunnissa tosi pahasti :/ mutta juu, suojakertoimien kannattaja täälläkin 🙂 en juuri rusketu, mutta minkäs sille mahtaa!

  1. Minäkään en oikein rusketu kovin, ja sekin väri jota tulee, niin lähtee nopeasti ;D Siksi suojaan mielummin kunnolla ja oleilen myös varjossa. 10-15 riittää minulla yleensä vasta loppukesästä ja Suomessa 😀

 2. Käytän aina 50 suojakertointa. Olen tummahiuksinen, mutta ihoni on erittäin vaalea (melkein valkoinen talvella, enkä juuri pala, mutta haluan käyttää korkeaa suojakertointa koska vietän aina koko kesän (2kk) italiassa/ ranskassa joten se on erittäin tarpeellista! Viiskymppisellä rusketun erittäin hyvin ja ainakin suojaan ihoni hyvin! Terveisiä Nizzan ja monacon välisestä kylästä 😉

  1. Oih, ajatukseni pysähtyivät vain tuohon 2kk italiassa/ranskassa (=kade!!) 😀 Ihanaa!!<br />
   <br />
   Me lomailtiin niillä suunnilla viime kesänä, täyttä rakkautta ne seudut &hearts;

 3. Vaaleaihoisena ja punatukkaisena spf 50 on ihan ehdoton! Ja säännöllinen lisäys, eikä tuotetta pidä säästellä vaan levittää reilusti. Vain silloin saadaan suojakertoimen tarkoittama suoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *