Dreaming

Näin putkiremontin vedellessä viimeisiä ja muuton häämöttäessä on taas kiva keräillä asuntoinspiraatiota. Katsotaan nyt kuinka innoissani olen siitä kaikesta pölystä ja siivoamisesta, mutta ainakin päästään pian jo takaisin kotiin!
2.jpg
Mutta siis itse aiheeseen; Kuinka upea onkaan tämä asunto?

4.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
Photo Credit: www.bobedre.dk

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Dreaming

 1. Ihana tuo lautalattia &hearts; Tuommoisen kun saisi vielä joku päivä itselle, tietysti valkoisena! Itse rakastan myös noita tuplaovia, ne on upeita &hearts;<br />
  <br />
  Mitä teidän ihanalle koirulille muuten kuuluu? 🙂

  1. Sanos muuta &hearts; Ihan rakkautta nuo :)<br />
   <br />
   Voih, koirulista pitäisi tehdä useammin postauksia, kun toisen perään on nyt kyselty &hearts; Hyvää kuuluu, torstaina viedään kesäturkin leikkuuseen, siitähän voisi napatakin tänne blogin puolelle kuvaa &hearts; Kiitos, kun kyselet meidän rakkaan karvapallon perään, saisit varmasti kaverin rapsutettavaksi jos näkisitte 😉

 2. Asun talla hetkella pienehkossa kerrostalokampassa ja vaikka meidan residenssiin kuuluu kaikkea kivaa kuten kuntosali ja uima-allas, vaikuttaa tuollainen talo aivan ihanalta! Ehka siten joskus, nyt voi ainakin haaveilla erityisesti tilavasta keittiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *