Heihei hiukset

Nyt heti aamusta istun vihdoin kampaajan penkkiin leikkaamaan uusia hiuksia 🙂 Kuva vielĂ€ vanhoista alla ja toivottavasti jo illaksi saan tĂ€nne kuvan uusista!
20130519-203811.jpg
NÀytin poikaystÀvÀlle solisluun kohtaa ja sanoin, ettÀ vÀhÀn tÀstÀ pidemmÀt on uudet. SieltÀ sanottiin vaan, ettÀ eihÀn ne edes lyhene ;D jepjep
Elina / Place for Dreams - -

9 kommenttia “Heihei hiukset

 1. Ihanathan noi on :)… varmaan on alkuun hassua kun pestessĂ€ loppuu tukka niinku "kesken", niin kĂ€vi mulle. Mutta uusikin tukka on varmaan vielĂ€ kivempi ja ainakin kuivuu nopeammin. Ja jos alkaa kaduttaa, niin kasvaahan tuo takaisin.

  1. Kiitos 🙂 Siis joo, hiuksista lĂ€hti kyllĂ€ niin paljon pituutta, ettĂ€ loppuu todellakin "kesken" ;D Ihana kesĂ€llĂ€ tĂ€mĂ€ kevyempi malli juuri kuivumisenkin kannalta! Tosiaan uutta tulee tilalle, jos alkaa ahdistaa ;DD

 2. On ne kyllĂ€ upeet, mutta varmasti upeet illallakin ♥ Oma laittamisensa paksuissa ja pitkissĂ€ hiuksissa ja ne kesĂ€helteet…oujee 😉

  1. KÀÀk, se pelkkĂ€ harjaaminen oli aika tuskaa tuolla vanhalla pituudella, nyt uusi kevyempi malli ♥

 3. ItsellĂ€ni on pitkĂ€t hiukset, enkĂ€ raaski luopua pituudesta, jĂ€nnittĂ€vÀÀ nĂ€hdĂ€ uusi rohkea tyylisi 🙂

  1. Nojoo, niin pitkÀÀn olen pitĂ€nyt pitkiĂ€ hiuksia, joten vaikka leikkaaminen pelotti, niin vaihtelu tekee hyvÀÀ 🙂

 4. Heippa Celina! PidĂ€n sun blogista todella paljon ja hauska nĂ€hdĂ€ miten samanlainen maku sisustuksessa meillĂ€ on ♥ Ja ai ettĂ€ nuo uudet hiukset, ne on upeat!! Vanha malli oli myös, mutta varmaan raskasta hoitaa? Nyt kun uskaltauduin vihdoin kommentoimaan tĂ€nne, niin jÀÀn jatkossakin 🙂 Mukavaa tiistain jatkoa sinulle ♥

  1. Heippa Emelee! Kiitos hirmu paljon ihanasta kommentistasi, piristit pĂ€ivÀÀni &hearts; Pian tulee taas lisÀÀ sisustusjuttujakin, kun pÀÀstÀÀn muuttamaan takaisin kotiin 🙂 Ja vanhaa hiusmallia oli todellakin raskas hoitaa, joten siitĂ€kin syystĂ€ pikku kevennys teki hyvÀÀ! 🙂 Kommentteja on aina ihana lukea, joten kivaa jos uskaltaudut jatkossakin &hearts; <br />
   <br />
   Samaa sinne ihana Emelee &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *