Sant Ambroeus

NYC Ravintolavinkki!

West Villagesta yksi ihana ravintolasuosikki; Sant Ambroeus. Käytiin tuolla viimeisenä iltana ja todella ei kaduttu ravintolavalintaa. Italialainen ruoka harvoin on huonoa, mutta tuolla herkullisen ruoan lisäksi oli super hyvä palvelu sekä ihana tunnelma. Ravintolan omistaja oli aikoinaan suomessa töissä, mutta kuulemma italialaisena miehenä kaipasi hieman lämpöisempään maahan ja näin ollen jätti meidän pakkaset taakseen 😉

SAM_7709.JPG
Minä bongasin tämän ravintolan Elin Klingin instagramista sekä myös juuri Sofi Fahrman blogissaan tästä ravintolasta vinkkasi! Yllätyttiin myös, kun viereiseen pöytään istahtivat kaunis Jessica Hart seuranaan poikaystävä Stavros Niarchos.
Pöydän pystyi varaamaan kätevästi myös heidän nettisivuiltaan!
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Sant Ambroeus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *