WTC & Financial District

Yksi aamu matkallamme hypättiin heti aamusta aikaisin jo taksiin ja hurautettiin Century 21 alennustaivaaseen ostoksille. Siellä aika vierähtikin jo yli puoleen päivään ja sieltä lähdettiin isot kassit kädessä kävelemään WTC:n ”raunioille”.
Century 21 sijaitsee osoitteessa 22 Cortlandt St ja WTC ihan siinä kulman takana. Rakas matkanjohtaja-ystäväni oli suunnitellut meille nämä päivät niin hyvin, että minä vain nautin kerrankin pelkän mukanatulijan roolissa 🙂
SAM_7519.JPG
SAM_7528.JPG
Uusi talo rakentuu jo raunioille.
SAM_7535.JPG
WTC:ltä jatkettiin alas saakka Battery Parkiin nauttimaan ihanasta säästä (+27) 🙂 Battery Parkista näkee myös kaukaa Vapaudenpatsaan, joka sai tällä kertaa meille riittää. 
SAM_7550.jpg
Väsynyt shoppailija lepää oman ostoskassinsa päällä 😉
SAM_7552.JPG
Piti vaihtaa ohuempi paita päälle (tuo ihana kukkapaitani oli siis löytö Century 21:stä), sillä neule oli melko lämmin noissa helteissä! Tuosta puistosta mentiin suoraan viereiseen Starbucksiin jäälatteja juomaan. Noilla helteillä ei ole myöskään toivoakaan pitää hiuksiani auki, saisin lämpöhalvauksen 😀
SAM_7555.JPG
Suosittelen kaikkia shoppailumatkalle lähteviä ottamaan olan yli laitettavan laukun, sillä se helpottaa elämää paljon.
SAM_7572.JPG
Tyylikäs setä pääsi kuvaan 😀 haha, tuosta oli ihan mahdotonta saada kuvaa ilman jonkun nassua!
SAM_7575.jpg
SAM_7582.JPG
Tuolla ranta-alueella oli muuten vieläkin nähtävissä Sandyn aiheuttamia tuhoja.. Monet kivijaloissa olevat liikkeet olivat kiinni, sillä tulva oli tuhonnut ne aikalailla.
SAM_7591.JPG
Brooklyn Bridge
SAM_7592.JPG
Käveltiin tuolla vielä hetki, kunnes näin yhdellä naisella jotain, joka oli ”pakko saada”. Hypättiin samantien taksiin ja suhattiin Broadwayn ja Prince Streetin risteykseen ;D Ostoksen esittelen myöhemmin!
Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “WTC & Financial District

  1. Mun mielestä on kyllä vähän kummallista, että halutan mennä katsomaan paikkaa, jossa tuhannet ihmiset on menettänyt henkensä. :O Mitäs hienoa siinä nyt sitten oli?

    1. Eihän kukaan hienoudesta puhunut. Mielestäni on ainakin tärkeää käydä paikalla kunnioittamassa menehtyneiden muistoa.. Eihän esim kukaan käy haudallakaan hienouden takia, vaan muistamassa menehtynyttä?<br />
      <br />
      <br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *