Smile

Reissusta ostin myös vähän valkeutta hampaille. Toisen paketin ostin poikaystävälle, mutta hän ei oikein ajatuksesta innostunut 😀 No eiköhän tuollekin käyttöä löydy.
Nämä ovat siis Crest whitestrips -merkin valkaisuja sekä hammastahnaa.
SAM_8125.JPG
Kerran olen erehtynyt maksamaan Cityklinikan hampaidenvalkaisusta, joka oli aivan kamalaa. Sen lisäksi, että siinä penkissä oli melko tuskaista maata ne värkit suussa, niin lopputulos ei todella ollut astettakaan vaalentunut. Olin siis sanomattakin pettynyt.
Nyt siis uusi yritys näillä! Saa nähdä vihlooko 😉
Onko siellä kellään kokemusta näistä?
Elina / Place for Dreams - -

15 kommenttia “Smile

 1. Kuulisin mielelläni miten nämä toimivat! Itse kävin joku aika sitten valkaisussa mutta kiitos kofeiinituotteiden tulos ei ole mikään pysyvin. Näillä voisi sitten vähän ylläpitää tuota tulosta. :)Postailehan siis tuloksiakin! ;)<br />
  <br />
  Terkuin Jutta,:On my way<br />
  <br />

 2. Asun jenkeissa, ja olen kayttanyt noita monta vuotta. Ne ihan oikeasti toimii!! Ihan ehdoton juttu! Kun on useamman paivan kayttanyt perakkain, niin alkaa kylla vihloa, mutta kun pitaa taukoa se menee ohi. Mitaan paperinvalkoista hymya noilla ei saa, mutta kahvi- ym tummentumat kylla vaalenee aivan silminnahden!

  1. Ihana kuulla 🙂 Ihan vitivalkoinen hymy ei olekkaa hakusessa, vaan pikkuinen freesaus hymyyn 😉 Kahviaddiktin hampaissa alkaa nimittäin tummuminen näkymään 😀

 3. Mä olen noita kerran käyttänyt. Vaalensi jonkin verran ja mulla ainakin vihloi alahampaita mutta vain sen ajan kun noita piti pitää suussa. Olihan se aika ärsyttävää maata 30min(?) kun muuten olisi kuola valunut pitkin mäkiä 😀

 4. Kuolaamista tiedossa 😀 Itselläni nuo ei valitettavasti tehonnut niin, että olisin sen oikeasti huomannut, mutta moni kyllä kehuu!

 5. Toimii, ja tosiaan vaaleenta just sopivasti eikä luonnottoman valkoiseksi! Kuolaa tosiaan erittyy liuoskoja pidettäessä, mutta itse ainakin tyytyväinen lopputulokseen. Mielipiteitä monia toki.

 6. Moi! Kokemusta löytyy kun ostin näitä vuosi sitten jenkkireissultani. Vihloi välillä aika kovastikin, mutta se nyt oli ihan siedettävissä kun tulokset olivat niin ilmiselviä 🙂 Jo parin päivän jälkeen oli legot ihan kuin uudet! Pakko tosin sanoa että eihän ne tulokset paria kuukautta pitempää kestäneet. <br />
  Parin viikon päästä olenkin menossa laser-valkaisuun. Saa nähdä kuinka käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *