Little Italy etc

High Line kävelyn jälkeen lähdettiin kohti Sohoa. Pyörittiin siellä liikkeissä ja mm Victorias Secretiltä ja Bloomingdalesilta tehtiin löytöjä! Bloomingdalesiltä lähti mukaani se Burberryn tikkitakki ja iloksemme törmäsimme myös super ystävälliseen suomalaiseen myyjään!! Ihanaa oli kun yht´äkkiä joku ymmärsikin meidän puhettamme 😉
SAM_7479.JPG
SAM_7480.jpg
SAM_7486.JPG
Kyllä nämä kassit kädessä nainen hymyilee aina!
SAM_7487.jpg
Pradan liikkeen portaat taitavat näyttää monille teistä SATC -faneille tutuilta? Sohon Prada on siis juuri se paikka, jonne Carrie vei Bergerin ostoksille 😉 Eli toki liikkeessä oli käytävä!
SAM_7497.JPG
Sohosta lähtiessämme kävelimme Chinatownin läpi Little Italyyn. Ai kauhea sitä ahdistusta siellä Chinatownissa, kun kaikkien liikkeiden edessä hengaavat myyjät sinua heille huutelevat ostoksille. En uskaltanut edes kameraa ottaa esiin, sillä pelotti siellä niin paljon! Little Italy taas oli rauhallisempi, joten siellä tuli muutamat kuvat räpsittyä. 
SAM_7500.JPG
SAM_7503.JPG
Et voinu kyllä olla huomaamatta näitä alueita, sillä kiinakyltit vaihtuivat nopeasti Italian lippujen väreihin sekä ihaniin ravintoloihin.
SAM_7511.JPG
SAM_7502.JPG
Nuo oli nähtävä, mutta tuskimpa enää tarvitsee seuraavilla NYC reissulla näille alueille palata! Toki Sohoon palaan oikein mielelläni, mutta nämä Chinatownit on nyt nähty 😉
Jostain Nolitan alueelta napattiinkin taksi taas hotellille, sillä ajelu tuolla on edullista!
Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Little Italy etc

 1. Ai olit täällä päin käväissyt! Nyt vasta ehdin lukea blogeja pitkästä aikaa ja yllätyksenä tulivat nämä kuvat tutuista maisemista! Toivottavasti oli mahtava matka!

  1. Joo, siellä oltiin ja oli ihan mielettömän ihana loma ♥ Sinunkin blogissa fiilistelin jo ennen matkaa monet kerrat 🙂

 2. Oliko teillä niin että maksoitte hotellin vasta paikan päällä? Jos niin miten se hinta määräytyi? Esim. Booking.comin sivuilla sanotaan, että siinä näkyvä hinta on vain viitteellinen. Kiitos ja laita vaan lisää kuvia ja vinkkejä tulemaan! <br />
  <br />
  Kaisu

  1. Maksettiin etukäteen, hotellivarauksen yhteydessä. Hotels.com näyttää ainakin sen &amp;quot;oikean&amp;quot; hinnan, eli siihen ei tule muutosta. Tosin meillä kävi niin, että löydettiin sama hotelli myöhemmin halvemmalla ja Hotels.comin hintatakuun avulla meille hyvitettiin erotus 🙂 Toimi mielestäni tosi hyvin! Lisää kuvia tulee taas huomenna 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 3. Hei,<br />
  Paljonko Burberryn takkia maksoi?Olisi suunnitelmissa ostaa sellainen seuraavalta Nyc matkalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *