High Line

Chelsea Marketilta jatkettiin matkaa viereiselle High Linelle.
SAM_7460.jpg
High Line on vanha Rautatielinja, joka on muutettu julkiseksi puistoksi Manhattanin West Sidella. Sen omistaa New Yorkin kaupunki ja sitä huoltaa ”Friends of High Line”, joka on perustettu vuonna 1999. Puiston reitti kulkee Meatpacking Districtiltä West Chelsean kautta Hell’s Kitcheniin.

SAM_7463.JPG
Vanhoja raiteita on jätetty istutusten sekaan.
SAM_7467.JPG
Takana Meatpacking District.
SAM_7470.JPG
SAM_7473.JPG
 High Linen vieressä oli myös ”The DVF store”, eli The Citystä monille tuttu paikka 😉SAM_7465.JPG
SAM_7459.JPG
Myös muita ihania liikkeitä; kuten Tory Burch.
SAM_7474.jpg
Siellä oli muutama teistä lähdössä tuonne reissuun, joten High Line kannattaa ehdottomasti lisätä visiittilistalle, jos se ei siellä vielä ollut. Varsinkin nyt lämpöisempään aikaan voi olla ihanaa esim. hakea viereisestä Chelsea Marketista evästä ja nauttia herkuista High Linen penkeillä 🙂
Onko kukaan muu siellä ihastunut High Lineen? Jos olisi ollut hieman lämpöisempi päivä, niin siellä olisi mielellään viettänyt aikaa istuskellen kauemminkin.

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “High Line

  1. High Linea voi myös suositella ensimmäisille päiville kun kärsii vielä siitä aikaerosta, että tekisi mieli nousta ylös puoli viisi. Lenkkarit jalkaan ja aamulenkille ihailemaan auringonnousua, päästäpäähän ja takaisin siitä jaa jo ihan kiva pienen aamun happihyppelyn 😉

  2. Kävin edellisellä reissulla ensimmäistä kertaa High Linella ja se oli kyllä ihana paikka! Siellä oli mahtavaa käydä mm. iltakävelyllä. Iloista vappua!

  3. High Linella kävin ensimmäisitä kertaa kun se oli juuri avattu ja olen ollut seillä pari kertaa myöhemminkin. Upea urbaani puisto, jossa ainakin kesällä on kahviloita, esityksiä ja lepopaikkoja kuumuuden uuvuttamille. Kasvillisuus näyttää villiltä ja luonnolliselta, mutta on kuulemma haastava ylläpidettävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *