Dinner @ Nobu

Käytiin lauantaina Nobussa illallisella. Varattiin pöytä etukäteen Suomesta käsin, jotta varmasti päästiin kuuluisaan ravintolaan. Meinattiin vain myöhästyä varauksestamme, sillä me kaksi Suomi tyttöä ei tajuttu ruuhkan määrää lauantai iltana! Myöskin muistettiin osoite väärin ja taksikuskikaan ei paikkaa tietänyt 😀 Loppu hyvin, kaikki hyvin, lähes puoli tuntia myöhässä päästiin vielä pöytäämme ! Kyllä herkuteltiin maailman parhaat sushit tuona iltana, nam!! Kamerasta löytyy lisää kuvia, mutta nyt nämä parit kännykkä kuvat tässä 🙂

blogger-image--121771381.jpg
blogger-image-14614353.jpg
blogger-image-1310404123.jpg
Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Dinner @ Nobu

  1. New Yorkissa kannattaa taksin kyytiin hypätessä tietää paitsi osoite, myös lähin poikkikatu. Takseissa ei välttämättä ole navigaattoria ja harvat taksikuskit tietävät hotellien ja ravintoloiden sijainteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *