Jos se ei tapa, niin se todellakin hajottaa

Tiedättekö kuinka elämä osaa joskus näyttää ne huonot puolensa oikein toden teolla?
9d26ea19387084fb5c544dd344de6413.jpg
Viimeaikoina on elämäni heittänyt yhtä kärrynpyörää ja aikaa ei yksinkertaisesti riittänyt tälle blogille.. ainakaan niin paljoa, kuin haluaisin. Hyvä, että normaalista arjesta on selvinnyt.
01e18caa9fea8bc298ebf3f5d9d2d338.jpg
Ehkä elämän tarkoituksena on välillä muistuttaa meitä niistä ikävistäkin puolista, jotta osaisimme taas nauttia niistä ihanista ja hyvistä asioista. Onneksi on rakastava ja tukeva perhe sekä poikaystävä, joiden avulla mennään eteenpäin vaikka tunnelin päässä ei aina valoa näkyisikään.
797b741853e20e6be11aa9ac86701122.jpg
Mitään kovin suurta ei ole tapahtunut, pieniä kuoppia vain tällä tielläni. Juuri viikonloppuna ystävien kanssa puhuttiin, kuinka se on joku karman laki, että koskaan ei elämässä taida olla ihan kaikki hyvin.
6608fde3b3c1a09ebae47549c8387d92.jpg
Uskon silti, että kaikella on tarkoituksensa ja silti minua odottaa kulman takana taas mieletön määrä iloa. Halusin vain jakaa teidän kanssanne hieman viimeaikaisia ajatuksiani ja sitä, että vaikka täällä netissä elämä saattaa näyttää todella ruusuiselta, niin on meilläkin murheemme (vaikka en siis tällä hetkellä jaksakaan lukea yhtäkään blogia, jossa ”siemaillaan lattea” tms) 😀 
5e000eb355177f3eb8c58165726190c3.jpg
Blogi kärsii ehkä hetken aikaa tästä olotilastani, mutta toivon palaavani entistä ehompana vielä joku päivä. Postauksia tulee kaikesta huolimatta silloin tällöin, mutta tällä erää ei ihan ”tuttuun tapaan” kuitenkaan. 
467f94d48400f3cddc2c0f6b118cfd6f.jpg
Muutama kiva postaus on kyllä jo luonnoksissa, mutta katsotaan milloin saan kerättyä energiaa niiden julkaisuun. Nyt siis vain unten maille ja tuota ylläolevan teksin sanomaa kohden  😉
Elina / Place for Dreams - -

35 kommenttia “Jos se ei tapa, niin se todellakin hajottaa

 1. Harmillista kuulla, että sulle on tullut kuoppia elämän tielle. Joskus se vaan on sellaista ja itsekin niitä kuoppia olen kokenut viime aikoina ihan liiaksikin. Joskus sitä toivoo, että olisipa edes pari viikkoa jotenkin tasaisempaa.. <br />
  <br />
  Paljon voimia sinulle, kyllä ne asiat aina selviää! ♥

 2. Voimia ja tsemppiä sinne ruudun toiselle puolelle! &hearts; Välillä sitä vaan on ajanjaksoja jolloin tuntuu kasautuvan paljon ongelmia eteen. Kyllä se siitä taas!

 3. Tiedän tunteen..aina kun yksi asia tuntuu loksahtavan kohdalleen, jokin toinen prakaa. Näin kai se sitten vaan on. Paljon voimia sinulle!

 4. Virtuaalihaleja täältä!&hearts; Ja tosiaan, musta on hassua jos joku kuvittelee, että bloggaajien elämä on pelkkää ruusuilla tanssimista, eiköhän meillä kaikilla ole toisinaan omat pienemmät ja isommat murheemme.. Mutta vaikeuksien jälkeen paistaa aina aurinko, yritä vaan muistaa se!:)&hearts;

  1. Kiitos murunen &hearts; Sanos muuta, usein myös näistä alamäistä moni on onnellinen, vähän kuin iho postaukseeni joku kommentoi jotenkin, että &amp;quot;hyvä meille muille, että sussa on edes jotain vialla tms&amp;quot; tyylistä :/ <br />
   <br />
   Kiitos, kyllä yritän pitää tuon mielessä &hearts;

 5. En ole tainnut aiemmin kommentoida, vaikka olenkin blogiasi jo jonkun aikaa lukenut. Halusin vain toivottaa jaksamista ja voimia, niitä aina välillä elämässä tarvitaan! Ja haluan myös sanoa, että pidän todella paljon rennosta ja hyväntuulisesta blogistasi (eikä niitä kylpyhuonejuttuja voi olla liikaa! :D), toivottavasti tilanteesi paranee ja pääset taas pian tännekin. Vaikka tietenkin first things first 🙂

  1. Kiitos paljon kommentistasi SuviAnni &hearts; Ihanaa kuulla olemassaolostasi :)<br />
   <br />
   Hyväntuulisena tämä jatkuukin, on tämä itsellekin se paikka, josta saa taas positiivista energiaa päivään &hearts; Pikkuhiljaa palailen normaaliin rytmiin, halusin vain jakaa teille &amp;quot;tilanteeni&amp;quot;, jotta välttyisin niiltä &amp;quot;yritä nyt panostaa vähän blogiisi&amp;quot; kommenteilta.. Yli-ihminen en minäkään ole ;)<br />
   <br />
   Aurinkoa päivääsi ihana &hearts;

 6. Elämä on kyllä yhtä vuoristorataa… Olet kyllä niin positiivinen henkilö, että varmasti selviät hyvin vastoinkäymisistä. 🙂 Tsemppiä!

 7. Olenkin ihmetelly miten ihmeessä jaksat kaiken muutto/remppa härdelin keskellä vielä tätä blogia ylläpitää ja aina niin positiivisena! <br />
  Lepäile ja keräile voimia! <br />
  Leena

  1. Voi, en voi edes kuvitella tilannettasi, suuret pahoittelut &hearts; Kyllä minun murheeni on pieniä tuohon verrattuna, tuhannesti voimia ja jaksamista sinne &hearts;

 8. Tsemppiä sinne ja anna paljon koiruudelle rapsutuksia! Blogista ei kannata stressata, kyllä me täällä ollaan kumminkin vaikka olisi hetken hiljaisempaa 🙂

  1. Kiitos Rosita &hearts; Koira on kyllä näissä alamäissä aina suuri voimavara, se niin hyvin tietää emäntänsä tunnetilat ja osaa &amp;quot;lohduttaa&amp;quot; &hearts;

 9. Voimia ja luottavaista mieltä :)<br />
  <br />
  Toivotaan ett kevät alkaisi oikeasti pian – sekin varmasti auringon kera auttaisi.<br />
  <br />
  t.Sanna

 10. Lohduttaminen<br />
  ei tarvitse suuria sanoja,<br />
  ei valmiita vastauksia.<br />
  Tärkeintä on välittää…<br />
  <br />
  Voimia ja jaksamista!

 11. Voimia kovasti! &hearts; Näin se usein juuri menee, että kaikki kura kaatuu aina kerralla, mutta onneksi myös toisinpäin eli kuran jälkeen tulee varmasti sitä onneakin! Sen voimalla, jaksuja (teki mieli laittaa että jaksuhalit, mutta en sitten kuitenkaan laita 😉 )!

  1. No odottelen jo kovin sitä onnen putkea, tällä hetkellä tullut kyllä yhdelle ihmiselle jo tarpeeksi vastoinkäymisiä :/<br />
   <br />
   <br />
   Kiitos paljon ja sait kyllä mut nauramaan tuolla jaksuhali jutulla ;D kiitos siitä &hearts;

 12. Tsemppiä sinne Celina &hearts; Niin se vaikuttaa olevan, että elämässä on aina niitä varjopuolia.Onneksi sinulla on se tärkein kunnossa, ihana mies ja perhe. Niillä pääsee aika pitkälle jo 🙂 Voimahali &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *