Good morning sunshine

Kyllä auringonpaisteeseen herääminen antaa ihanan aloituksen aamulle! Nyt aamupalan jälkeen jatkankin asunnon kasaan paketointia ja myöhemmin olen ehkäpä menossa katsomaan erästä viikko sitten maailmaan tupsahtanutta prinsessaa 🙂
Maaliskuu muutenkin täynnä vaikka mitä ihanaa! Saan myös muruseni kotiin maailmalta varmaankin parin viikon sisään, hih ei malttaisi odottaa!!
tumblr_mguqkwvggS1rirfnqo1_500.jpg
 Koska minulla on parhaillaan niin hyvä fiilis, niin poimin teille netistä ihania hyvän mielen kuvia 🙂 
Se taitaa olla ihan tuo aurinko, joka saa tällekin tytölle näin hyvän mielen!
tumblr_mgbw0lzYwA1r3cyxjo1_500.jpg
 Hortensioita olisi kiva saada! Katsotaan nyt mitä kukkia myydään siinä vaiheessa, kun päästään kesällä muuttamaan takaisin kotiin ;D
tumblr_mcc0c9oCat1qev340o1_500.jpg
 Kuuntelen muuten parhaillaan MTV:ltä Justin Bieberiä ;D Tulee ihan junnu olo, haha
tumblr_mgxsg9aNZo1qglbado1_500.jpg
 Olin tällä viikolla pitkästä aikaa muuten erään söpöläisen babysitterinä, ihan oli päässyt unohtumaan kuinka intensiivistä se on 😉 Puolitoista tuntia meni ihan hujauksessa ja kerran ehdin / raaskin istua alas tuona aikana. Hatun nosto siis kaikille äideille ja voimia arjen pyörittämiseen ❤
tumblr_mgzjmgw4sk1qap29lo1_500.jpg
Nyt takaisin arkeen, eli pakkaamaan ;D Ihanaa päivää!

Elina / Place for Dreams - -

15 kommenttia “Good morning sunshine

  1. Oi nuo haaleanpunaiset ruusut ♥ ja hortensiat!!! ehdottomasti tänä keväänä hankin kukkia terassille. Niin piristävää 🙂

  2. Iiihana auringonpaiste! &hearts; Pakkanen paukkuu mut ei se haittaa kun aurinkoinen paistaa :)<br />
    Joudutteko tyhjentämään koko asunnon/muutatteko kokonaan muualle rempan ajaksi?

    1. Kyllä muutetaan kokonaan pois rempan alta! Ei jouduta ihan tyhjentämään, mutta pakkaamaan kasaan, kaikki kamat suojaan muovien ym alle, jottei pöly pilaisi. Esim keittiön joutuu kokonaan tyhjentämään tavaroista, sillä remppamiehet eivät korvaa, jos jotain hajoaa. Vaatteet taas toki pakataan mukaamme väliaikaiskotiin 🙂 Joten hommaa riittää! ;D

  3. Itsekin olin juuri kummitytön luona vierailemassa ja huhhuijaa sitä energian määrää! Koko ajan piti nostaa syliin, mut eihän siinä sylissä voitu missään nimessä vain olla kun piti tottakai heitellä ja pomputella ja ties mitä. Kymmenen aikaan illalla oli kummitäti jo ihan naatti kun tyttö olisi jaksanut vielä vaikka mitä 😀 Tänään kun heräsin puol kahdeksalta niin oli jo ihan kirkas auringonpaiste ulkona! Pisti kyllä aikamoisen hymyn naamalle kun vielä pari viikkoa sitten siihen aikaan oli vielä pilkkopimeää 🙂

  4. Ihanat kuvat ja niin kiva postaus! Hyvä mieli tarttuu. 🙂 Sunshinea vaan lisää, niin kyllä se kevät tästä suttaantuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *