New Shirt

Ostin viime viikonloppuna Hennesiltä farkkupaidan, jota en todella olisi uskonut koskaan kaapeistani löytyvän 😉 Se piti kuitenkin saada työkelpoiseksi, joten yhdistin sen Zaran hameeseen.
IMG_9839.JPG
IMG_9833.jpg
Täällä pakkailen parhaillaan kämppää kasaan putkirempan alta. Sain muuten palautetta, että postailen liikaa kylpyhuoneista 😉 Blogihan on riipaisu elämästäni ja ikävä kyllä putkiremppa on nyt aika päällimmäisenä mielessä tässä.. Ainoa asia, joka putkiremontissa on positiivista on juurikin se uusi kylpyhuone, joten siitä ikävä kyllä tulee nyt unelmoitua 🙂
Minäkin olen vain ihminen ja ikävä kyllä kaikkia en pysty mielyttämään. Macissä löytyy ainakin punainen pallo ylävasemmalta, millä tämänkin blogin saa kätevästi kiinni jos tuntuu, ettei blogini sisältö kiinnosta 😉 Täällä kovasti yritän pitää blogiakin yllä henkilökohtaisista kiireistä huolimatta.
Positiivista viikonloppua sinne kaikille ❤
Elina / Place for Dreams - -

11 kommenttia “New Shirt

 1. Ei kai asian selventäminen mitään herneen nenään vetämistä sentään ole 🙂 <br />
  Tsemppiä putkirempan keskelle, ei varmasti mikään ihanin juttu… :/ &hearts; &hearts; Millonkohan sitä sais omaa kylppäriä jollekin tasolle.. ihaillen katselin noita kylppärihaaveilukuvia, oi ja voi &hearts;

  1. Näinpä, kiitos murunen &hearts; No ei ole ihanin juttu, varsinkaan tämä kämpän kasaan pakkaaminen ;D Nojoo, vaikka pakkaaminen ja muutto ei olekaan mukavaa, niin ihanaa sitten saada uusi kylppäri! Mikään kiva asia ei yleensä tulekaan helpolla, hih<br />
   <br />
   Teidän pitää kanssa jo suunnitella valmiiksi ja kun hyvä sauma tulee, niin paukauttaa vain remppa päälle! Lähdette vaikka jonnekin reissuun siksi aikaa, kun tavallinen kylppäriremppa ei ole näin pitkä, kuin tämä meidän jossa koko talon putket vaihdetaan ;)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua muruselle, pitää nähdä pian &hearts;

 2. Kiva paita ja hyvä yhdistelmä!<br />
  Laita vaan just niitä postailuja kuin haluat, siksihän tää on sun blogi!<br />
  Ja sellaisenaan ihana:)<br />
  Jos jonain päivänä aihe ei ihan oo omaan makuun, niin voi hyvin jättää lukematta siltä erää.<br />
  Aurinkoista pakkasviikonloppua!

  1. Kiitos kaunis ihanasta kommentistasi &hearts; Piristi päivääni täysin :)<br />
   <br />
   Samaa sinne, ihanaa oli herätä pitkästä aikaa auringonpaisteeseen &hearts;

 3. Muiden päällä niin farkkutakit, kuin paidatkin näyttää kivoilta. Silti en vaan itse osaa niitä käyttää.. Kumma juttu. :D<br />
  <br />
  Viikonloppuja nättimys

 4. Tuo farkkupaita näyttäää tosi kivalta päälläsi! Jostakin syystä farkku- ja ruutupaidat eivät koskaan näytä hyvältä mun päällä, en tiedä mistä johtuu.<br />
  <br />
  Mielestäni bloggaaja saa postailla juuri siitä mistä itse huvittaa. Toki lukijoidenkin toivomuksia kannattaa ottaa vastaan. Mielestäni et ole kyllä mitenkään liikaa hömpöttänyt putkirempasta/kylppäristä! Tsemppiä sinne rempan keskelle kaunokainen! 🙂 &hearts;

  1. Voi kiitos &hearts; No varmasti näyttäisi hyvältä sun päällä :)<br />
   <br />
   Kiitos &hearts; Monihan on nimenomaan toivonut sisustuspostauksia, jota taas tämä kommentoija sanoi olevan liikaa 😉 Joten kultainen keskitie olkoon ratkaisuni ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *