My Weekend

Muutamia kuvia viikonlopulta.
blogger-image-102983087.jpg
Lauantaina herätys tähän pikku kaverin möyrimiseen. Muru tykkää tulla herättyään hetkeksi peiton alle lämpöiseen ennenkuin nälkä kasvaa liian suureksi ja mamma häädetään sängystä ruokkimaan herkkupapanoita 😉 Ruoan jälkeen onkin sitten aina aamuleikkien aika.
blogger-image-710817452.jpg
Going for that perfect skin!
blogger-image-1220556766.jpg
Kone päälle ja aamupala kahvineen nassuun. Sitten koira ulkoilemaan, jonka jälkeen takaisin sohvan uumeniin.
blogger-image--151380155.jpg
HotPilates tunnille ystävän kanssa (vitsit rakastuin lajiin!!!!) pakko päästä uudelleen!
Pilateksen jälkeen tehtiin samaisen ystävän kanssa herkku kanasalaattia ja katsottiin Sinkkuelämää sekä toki illan Putous. Myös ESTA hakemukset täytettiin, sillä reilu kk enää meidän NYCin reissuun, jippiajeijj!!
blogger-image-1869179813.jpg
Sunnuntaina suunnattiin heti aamusta jonottamaan Jäähallille kirppispöytää, joka saatiin toista tuntia kestäneen jonotuksen jälkeen moooonen viikon päähän :/ Huih, kuinka huono systeemi heillä voikaan olla! Kirppispöydän varauksen jälkeen hurautettiin keskustaan salaatille ja kaffelle sekä vähän shoppailemaan. Löysin söpön sydänsormuksen sekä ballerinat aurinkoisempia säitä odottelemaan.
Kotiin päästyäni käytiin vielä ”naapurini” kanssa 1,5h kävelyllä upeassa auringonpaisteessa ja nyt löhöilen taas sohvalla Pilateksesta kipeitä lihaksiani lepuuttaen 🙂
Mites siellä on viikonloppu sujunut?
Elina / Place for Dreams - -

7 kommenttia “My Weekend

 1. Siis pitääkö jäähallille varata pöytä jonottamalla..? Netissä lukee että pöydän voi varata puhelimitse..eikö se pidä paikkaansa?

  1. Puhelimella saa vissiinkin viikkoa aiemmin varattua, mutta pöydät taitavat olla bookattuja jo useampi viikko eteenpäin!! Joten jos jotain tiettyä viikonloppua ajattelee, niin lähes pakko käydä paikan päällä varaamassa :/

 2. Ajattelin antaa kirppisvinkkiä, kun jäähallilla on noin surkea systeemi. Itse kävin aikaisemmin aina Valtterissa myymässä, mutta sen lopetettua kokeilin Kaivarin Kanuunaa, itsepalvelukirppistä Merikadulla. Sieltä vuokrasin viikoksi pöydän ja pöytävuokra tuli kyllä moninkertaisesti maksettua takaisin. Ainoa iso homma on tavaroiden hinnoittelu, joka vie aikaa. Mutta plussaa on, että siellä voikin kyllä pyytää tavaroista huomattavasti enemmän kuin tavallisilla kirppiksillä :)<br />
  <br />
  Anna

  1. Kiitos vinkistä 🙂 Kerran olenkin siellä Kaivarin Kanuunassa käynyt ja aika paljon porukkaa oli paikalla :)<br />
   <br />
   Valtteri on meidänkin suosikki ollut ja aina on päästy hyvin kamoista eroon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *