Tummaa

Vaikka valkoista rakastankin, olen alkanut pitää myös tummista kylpyhuoneen kaakeleista. Meillä on tosiaan se putkiremontti tuloillaan, josta syystä selailen innolla inspiraatiota kylpyhuoneeseen. Olisikin kiva kuulla kokemuksia, että onko siellä muut laitattaneet pieneen kylpyhuoneeseen tummia kaakeleita? Pienentääköhän se kovin tilaa, vai luoko tunnelmaa?
177751516514256097_bOkjaZm1_c.jpg
 En meikkaa kylpyhuoneessa, joten mielestäni siellä saisi hyvin olla hieman hämyisämpi valoituskin. 
170714642094552608_sAbFbCc2_c.jpg
238409373995562319_4yEAY6Jt_c.jpg
 Tämä alla oleva beige/harmaakin (greige) olisi myös kaunis väri.
196047389999821397_TvOGGm3k_c.jpg
Onneksi tässä on aikaa vielä pohtia lopullista värimaailmaa 🙂
Elina / Place for Dreams - -

14 kommenttia “Tummaa

 1. Esim. tumma takaseinä ja muut seinät valkoiset – antaa tilaan lisää syvyyttä. Minulla pieni kylpyhuone laatoitettu näin ja olen ollut tosi tyytyväinen. Myös meikkaaminen onnistuu hyvin tässä tilassa.<br />
  <br />
  Terkuin. Sanna

 2. Ihania inspis-kuvia! Tummassa kylpyhuoneessa valaistus on erityisen tärkeä. Mielestäni se ei pienennä tilaa, joka on jo valmiiksi pieni mutta voi tuoda ihan eri tunnelmaa kun värit ovat tummat. <br />
  <br />
  Mieheni poikamies-boxissa oli aivan tummanharmaa wc/suihku sekä lämpökäsiteltyä haapaa oleva katto sekä kaapit ja iso peili. Mielestäni se oli oikein viihtyisä kaikkine valoineen (himmennettävät) 🙂 <br />
  Myös meille tulossa lähes musta kph, katsotaan sitten millainen bunkkeri siitä oikein tulee 😉

  1. Kiitos &hearts; Totta valaistus pitää olla kunnossa. Jotenkin houkuttaa juurikin se &amp;quot;tunnelmallisuus&amp;quot;, jota tummat kaakelit luovat :)<br />
   <br />
   Kuulostaa hyvältä poikamiesboxin kylppäri 🙂 Ai teille kokonaan musta, luulempa että siitä tulee todella upea!!!!

 3. Heippa! Löysin sattumalta blogisi ja jäin kiinni kauniisiin kuviin! Tervetuloa myös vastavierailulle Modernisti Kodikkaaseen blogiini 🙂

 4. Kivan näköisiä inspiraatiokuvia 🙂 Itse mietin myös kylpyhuoneremonttia tehdessä yhtä tummaa seinää valkoisten seinien lisäksi, mutta päädyin lopulta ensimmäisen inspiraatiokuvan sävyiseen tummaan lattiaan, joka nousee suihkun takana n.30 cm leveänä liuskana kattoon asti. Se tuo myös kivan yksityiskohdan muuten valkoisella kaakeloituihin seiniin, mutta ei pimennä pientä kylpyhuonetta 🙂

 5. Meiltä löytyy vaaleanharmaata, eläväpintaista laattaa kylpyhuoneen seinistä(koko ja väri ovat melko lähellä tuossa viimeisessä kuvassa olevia), lattia on valkoista pikkulaattaa (3x3cm), katto on valkolakattu ja kaikki kalusteet ovat valkoiset + siihen päälle hopeanväriset yksityiskohdat. Omasta mielestäni vähän tummempi seinälaattaa tuo kylpyhuoneeseen ylellisyyttä ja tunnelmaa, ja on myös persoonallisempi valinta kuin valkoinen laatta. Suosittelen harkitsemaan vakavasti! 🙂 myös tuollainen selkeästi tummempi (pienikin) kylpyhuone voi olla todella hieno, joskus olen sellaiseenkin asuntoesittelyssä rakastunut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *