Something I´m not waiting!

Voi kääk, Uusi Vuosi ei tuo pelkästään kivoja asioita eteeni.. Meillä alkaa nimittäin putkiremontti taloyhtiössämme, joka tarkoittaa 10 viikkoa poissa kotoamme :/ No kaiken tuskan korvaa kuitenkin se uusi hieno kylpyhuone sitten remontin jälkeen, mutta silti en vain ole kovin innoissani poismuutosta. 
Tässä muutamia inspiraatiokuvia, joita olen pinterestiin kerännyt uutta kylpyhuonetta varten.
10344274115069471_7zyzAkjO_c.jpg
 Kylpyhuoneemme on todella pieni, niinkuin kaupungissa vanhoissa kerrostaloissa on monissa. Joten pientä laajennusta olen suunnitellut. Silti luulen valitsevani vaaleita kaakeleita, jottei tila pienenisi entisestään.
192880796511924047_WRz8ukHY_c.jpg
 Valkoinen ja harmaa näyttää aina vain hyvältä 🙂 Silti tuo alemman kuvan kylpyhuonekin näyttää ihanalta! Tuon alemman kuvan seinälaatta näyttää siltä, joka remontissamme ”kuuluu hintaan”, joten voi hyvin olla, että se päätyy seinään.
215539532136191425_dOiniRQE_c.jpg
 Tämä kokovalkoinenkin näyttää super hyvältä ja tuo minimosaiikki valkoisena sopisi ainakin lattiaan hyvin.
251568329155165296_XJqiKZzo_c.jpg
 Spotit katossa ovat kivoja.
277745501989345231_5O3Nvu1c_c.jpg
 Alla tosi perus kylppäri, joka näyttää myös kivalta. Tuo suihkuhana on tosi kiva!
29977153740786924_xyz6P8Qp_c.jpg
 Pienessä kylppärissä oltava tosin kokonaan kiinni menevät suihkunovet, mutta tämä puoliseinä on kyllä  kaunis. Totuudessa vain seinässä pitäisi olla jotain kuviota tai maitolasi, muuten sitä saa olla pesemässä kokoajan.
84231455500198932_TGx4F0qP_c.jpg
 Tässä takaseinässä on unelmakaakelini, mutta todennäköisesti muutetaan lähivuosina isompaan asuntoon, joten pakko valita kylpyhuoneeseen ”monen makuun istuvia” ratkaisuja.
89720217546577600_o0bGydqa_c.jpg
Onko siellä kellään kokemuksia putkirempoista? Selviääkö niistä ilman harmaita hiuksia ;D ?
Elina / Place for Dreams - -

18 kommenttia “Something I´m not waiting!

 1. Sen verran tiedän että helpommalla pääsee mikäli on mahdollisuus majoittua koko remontin ajaksi jonnekin ihan muualle. Eräs tuttuni asui osan aikaa tutullaan ja osan remontoitavassa asunnossa, ja hän oli ainakin valmis repimään pelihousunsa. Remontti sai myös aikaan koko asuntoon valtavan määrän pölyä ja likaa, joten herkkäpintaisimpia tekstiilejä yms kannattaa viedä varastoon. Saanko kysyä kuinka paljon teidän putkiremppa kustantaa? Olen nimittäin ostamassa asuntoa ja mietin kannattaako ostaa asunto johon ei ole vielä sitä remppaa tehty?

  1. Joo, pois ollaan muuttamassa!! Hui olen kuullut siitä pölymäärästä, että varmasti aika moista asua rempan keskellä!<br />
   <br />
   Kääk, pakko kyllä pakata osa kamoista ja viedä mennessään, mutta on tämä kyllä aika päänsärky koko remppa :/<br />
   <br />
   Meillä arvioitu n 700e/neliö, mutta haluan laajentaa omaa kylppäriäni sekä remonttikustannukset saattavat toki nousta vielä muutenkin tuosta.. Eli aika iso potti tulee! Putkiremonttien kustannukset olleet vielä koko ajan nousussa, joten kannattaa varautua 600-900e/neliö ainakin! Mitä pienempi taloyhtiö, sitä kalliimmat kustannukset.<br />
   <br />

 2. Todella suosittelen kokonaan poismuuttamista sillä aikaa, pölyn määrä on valtava koko asunnossa ja kaikissa pinnoissa. Myös ovien sisäpuolella. Itse en jättäisi mitään suojaamatta. Näillä ohjeilla ehkä selviää ilman niitä harmaita hiuksia 😀 Terveisin maalari, joka on ollut useassa putkirempassa 😀

  1. Joo, ehdottomasti kyllä muutetaan pois kokonaan siksi aikaa, kun meidän asunto on remontissa ja en tiedä pitääkö koiramme olla pidempäänkin poissa, sillä melu voi olla liikaa :/<br />
   <br />
   Oijoi, kiitos vinkeistä, eikun pressuja ostamaan :DD Uskaltaako asuntoon jättää esim vaatteita? Lähteekö se pöly pesemällä, jos on jotain betonipölyä tms??

 3. Asuin koko 3½ kk remontin läpi aikoinani putkIremontoitavassa asunnossa… Mielenkiintoinen kokemus, jota en voi suositella. Kysyy hermoja ja rahaa, putkiremontit maksavat nykyisin maltaita!<br />
  <br />
  Varaudu siihen, että remontti voi venyä, jotain menee pieleen, suojaa tavarat ja vie arvokkaimmat muualle suojaan. Jos haluat tehdä muutoksia taloyhtiön valitsemiin perusmateriaalipaketteihin, tee selkeät ohjeet remontti.

  1. Hui, olet oikea sissi!! Apua, rahaa kyllä menee remppaan :/ Me ollaan muuttamassa kokonaan pois asunnosta meidän linjan rempan ajaksi, mutta takaisin tullaan kyllä siten, että toisessa rapussa on vielä remppa..<br />
   <br />
   Kiitos vinkeistä! Joo, todennäköisesti suunnittelen omia juttuja, joten pitää laatia kunnon selosteet!!

 4. Sama homma edessä muutaman vuoden sisällä ja jo nyt ahdistaa… ja inspiroi! Samalla pitäisi nimittäin keittiökin laittaa eli taidan joutua evakkoon, toisaalta aivan ihanaa saada uusi kylppäri ja keittiö &hearts; <br />
  <br />
  Tsemppiä paljon remppaan ja pitkää pinnaa! 🙂

  1. Oijoi, sinullakin sama edessä! Tiesin kyllä asuntoani ostaessani reilu 2 vuotta sitten, että remppa on tulossa, mutta nyt se vasta alkoi ahdistaa ;D Mutta joo, uutta kylppäriä odotan super innoissani!! :))<br />
   <br />
   Kiitos ihana, täällä varmasti kirjoittelen asiasta, joten tiedät sitten mihin itse varautua 😉

 5. Upeita kylppäreitä, kova odotus sitten palkitaan ruhtinaallisella uudella kylppärillä! Hyvää tätä vuotta 🙂

 6. Heippa! Kuinka ollakkaan meillekkin on lähiaikoina tulossa kerrostalokaksioon putkiremontti. Tai no vuosien sisällä kuitenkin ja koska vessamme on 60 lukua ja meillä on amme niin odotan jo innolla remppaa ja siitä että saan suihkukopin tms. Kovasti kaikki minuakin askarruttaa kun en noista jutuista mitään tiedä.<br />
  <br />
  Jos voisit tarkemmin kertoa tuosta hinnoittelusta, onko niin että teillä kaikille rempataan uusi kylpyhuone, entäpä ne joilla on jo remontoitu lähiaikoina? <br />
  <br />
  Otetaanko samaan syssyyn jokin tarjous jossa on putkiremppa+pintaremppa? Mitä materiaaleja kuuluu hintaa, tuleeko teille niistä jokin lista tms? <br />
  <br />
  Sitten kun tiedät niin voisitko hieman valottaa kustannuksia?<br />
  <br />
  Minkä koikoinen kylpyhuone teillä on n.suurinpiirtein? Onko teillä samassa vessa ja suihkutilat? Onko saunaa?<br />
  <br />
  Olisi ihanaa jos voisit rempan lähestyessä kertoa lisää ja ottaa ennen jälkeen kuvia. :)<br />
  <br />
  Tsemppiä tulevaan.<br />
  <br />
  -Jenni.L.<br />
  <br />
  <br />
  <br />
  <br />
  <br />

  1. Heippa! Olen kyllä myös odottanut uutta kylppäriä, vaikka asuntoni kylppäri onkin remontoitu 2000-luvulla (silti ihan järkky) ;D<br />
   <br />
   Taloyhtiössämme tehtiin kysely ja enemmistö halusi perinteistä putkiremppaa (eli kaikki vanha revitään pois ja uutta tilalle), sillä monilla vielä tosiaan ihan alkuperäiset kylppärit! Hintaan kuuluueri vaihtoehtoja ja toki saa muutakin valita omalla kustannuksellaan. Materiaaleista tuli lista sekä kellariimme rakennettiin sellainen &amp;quot;mallikylppäri&amp;quot; jossa nähtävillä laatta ym vaihtoehdot.<br />
   <br />
   Tällä hetkellä arvioitu kustannus on n 700e/neliö. Tässä siis perusmateriaaleilla, mutta tulen ottamaan muutoksia joiden lisäkustannukset selviää vasta lähempänä remppaa..<br />
   <br />
   Meillä on samassa joo vessa ja suihku, mutta aika pieni tuo kylppäri silti on! Ajatuksissa on laajentaa sitä olohuoneen puolelle hieman, jotta saisi lisätilaa.<br />
   <br />
   Toki voin asiasta vielä postailla pitkin remppaa ja laittaa sitten niitä kuviakin!! Ja toki kustannuspuoli on tiedossa täysin vasta sitten rempan päätyttyä, joten silloin lisätietoa siitäkin :)<br />
   <br />
   Kiitos tsempistä, kiva tietää että kohtalontovereita löytyy 🙂

 7. Tuo Missonin pyyhe valkoisessa kylpyhuoneessa näyttää supermakeelta, ihana väriläiskä. Ja noi ekan kuvan puuyksityiskohdat wau! Remontoimme wc:n ja kylppärin, kun muutimme toukokuussa uuteen kotiimme, ja koin sen itseasiassa tosi vaikeaksi, koska molemmat tilat olivat aika pieniä. Loppujen lopuksi huomasin onnekseni valkoisten isojen laattojen isontavan huoneita kivasti. Lattia on hiekanväristä pientä luonnonkiveä ja sitä on hieman nostettuna myös seinälle. Harmaa olisi ehkä ollut se laiskan siivoojan (lue: minun) väri, mutta on se niin nätti, että olen ryhdistäytynyt siivoamaankin ahkerasti 😉

  1. Niimpä!! Joo, luulempa että valkoiset isot seinälaatat tulee meillekin! Hiekanvärinen luonnonkivi kuulostaa upealta!! Minkä valmistajan laattaa se on?<br />
   <br />
   Haha, joo harmaa on kyllä laiskan siivoajan unelma ;D Kummasti sitä ryhdistäytyy sitten kotinsa eteen ;))

 8. Meillä on mosaiikkilattia (ei tosin noin pientä ruutua kuin kuvassa) ja ei kyllä ikinä enää oteta sellaista 😀 Kauhee työ pestessä kun niitä saumavälejä on miljoona. :/

 9. Uusi vuosi ja sama tilanne täälläkin! Ensi syksynä odottaa putkiremppa myös meillä. &amp;quot;Kauhulla&amp;quot; odottelen, usein kun ne eivät välttämättä mene ihan suunnitelmien mukaan. Toivotaan tietty parasta! 🙂 Uutta kylpyhuonetta innolla kyllä jo odottelen. 😀

  1. Nojoo, olen kuullut myös liian monia kauhutarinoita :/ Toivotaan molemmille parasta ja ihanaa uutta kylppäriä odotellessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *